| Energyboy a întrebat:

Daca tin acumulatorul la laptop in priza in ciuda faptului ca nu este conectat la laptop este vreo problema? se poate arde sau deteriora?

Răspuns Câştigător
| Romaniamafia a răspuns:

Daca lasi incarcatorul in priza fara sa il conectezi la laptop nu are absolut nimic iar la mersul in gol nu "consuma"

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti consuma curent oricum. Orice dispozitiv care este conectat la priza consuma curent. Iti spun ca, eu il tin non-stop in priza, si pana acum nu am avut probleme cu incarcatorul. Deci e la latitudinea ta.

| Miss25JK a răspuns:

Nu cred, Eu il am tinut un an sau 2 laptopul in priza chiar daca avea baterie, l-am tinut si cum zici tu, doar incarcatorul in priza fara a fi conectat la laptop si nu s-a intamplat nimic.

| Raicadorel a răspuns:

Da se poate arde.(pentru ca se incalzeste)iti dau un caz:
Mama mea are laptop si a scos incarcatorul di laptop dar a uitat sa l scoata si s-a ars abia a gasit unul nou care sa se potriveasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raicadorel):

Ce sa se incalzeasca ma copilule daca nu are sarcina? Ala sta, precum incarcatorul de la telefon, pune tu mana dupa 4 zile, si spune-mi daca e cald.

| Raicadorel a răspuns:

Unele se incalzesc nu toate dar tot se poate arde ca si la un procesor vechi cand ii dai overlock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca se arde dar iti consuma curentul deci cel mai bine scoate-l din priza, simplu happy

Bula
| Bula a răspuns:

Acumulatorul de laptop daca legi la priza, atunci explodeaza, ca o grenada!

In priza ai voie sa bagi doar alimentatorul laptopului.
Daca alimentatorul nu-l conectezi la laptop, atunci - in mod normal - nu are voie sa se deterioreze.
Sunt insa in circulatie alimentatoare ieftine care, fara sarcina (consum la iesire), se defecteaza, fiind dimensionate la limita (fara rezerve suplimentare de tensiuni si curenti).

| PANZER42 a răspuns:

1 la mana: Nu, nu se arde sau deterioreaza atat de repede pe cat crezi un incarcator... 2 la mana, da, consuma! pentru faptul ca pana la mufa finala care incarca laptopul curentul alternativ (de la priza, de 220V ) trece printr-un transformator ce-l face de 19-20V, curent continuu...