| Preotul500 a întrebat:

Daca vreaun sa trimit un colet prin FanCourier iar cel care il primeste sa-l poata deschide, pot plati eu taxa pentru deschidere iar el plata transportului?

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu. Plata se face in totalitate ori de expeditor, ori de destinatar. Taxa este un tot unitar.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Plata transportului trebuie să o plătești tu, dacă vrei să transporți ceva prin ei.

| anonimg a răspuns:

Tu plătești atât transportul, cât și taxa "livrare cu verificare".
La urmă curierul îți va aduce banii înapoi de la client (taxa de transport și cea de livrare cu verificare de la cumpărător.
Toate detaliile le stabilești mai înainte cu firma de curierat.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu. Plata se face integral de catre destinatar (plata ramburs).

Daca nu stiti, nu va dati cu parerea. Eu trimit cel putin odata la doua saptamani colete. curierul m-a intrebat intotdeauna cine plateste transportul, eu sau destinatarul. Deci plata se face ori de expeditor, ori de destinatar.
Daca nu stiti, deschideti site-ul firmei si documentati-va. Nu dati informatii eronate.

Cat priveste plata ramburs sustinuta de Annastasssia, este o aberatie. Cred ca nu stie ce inseamna ramburs. De unde ramburs la expediera unui colet, daca nu se pretinde plata contravalorii produselor aflate in pachet. Ce rost are sa plateasca destinatarul transportul si apoi sa ramburseze valoarea acestuia, rambursare pentru care se percepe taxa, cand foarte simplu o plateste expeditorul si nu mai este nevoie de rambursarea sumei de expediere. Nu zic mai mult, ca iar mi se sterge postarea. Deduceti voi ce vreau sa zic.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonimg):

Unde ai citit asa ceva? Doar daca trece la expeditie rambursarea sumei respective, atunci ii aduce bani inapoi. Am explicat mai sus,
Pe Nota de expeditie este o rublica "ramburs". Acolo se trece eventuala suma pe care vrei sa ti-o returneze destinatarul. Rambursarea se face pe baza unei taxe.
Nu mai dezinformati.

| mihai69 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Atât poate ea, nu te mai stresa. Oricum (sigur) te ignoră.