Aa... screenserver se numeşte ai şi tu un fel de a explica lucrurile. dai click dreapta pe desktop, dai la proprietes (sau dacă ai vista/7 dai la personalize) după selectezi din meniul ala screenserver şi acolo arată undeva un timp, tu setezi să fie la 10 minute sau never (niciodată). şi chestia aia nu e la fiecare, eu am altceva... şi se numeste screenserver
Eu nu am înteles... cum adică? dacă îţi apar culori pe desktop şi face figuri monitorul, este de la placa video, dacă îţi merge prost windowsul şi apare don't send sau erori, atunci ai luat un virus şi trebuie reinstalat windowsul
Aa... screenserver se numeşte ai şi tu un fel de a explica lucrurile. dai click dreapta pe desktop, dai la proprietes (sau dacă ai vista/7 dai la personalize) după selectezi din meniul ala screenserver şi acolo arată undeva un timp, tu setezi să fie la 10 minute sau never (niciodată). şi chestia aia nu e la fiecare, eu am altceva... şi se numeste screenserver
Am avut o problema asemanatoare di mi se sstingea monitorul si se aprindea dupa cateva secunde.La mine a fost din placa video.
P.s.:am mai vazut la cine caruia i se vedea imaginea de pe desktop in dungulite(foarte prost), aceeasi a fost si problema lui
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: