| Go3 a întrebat:

De cateva zile am o problema "sacaitore" cu PC-ul, mi se inchide desktop-ul(adica fundalul negru si imaginea cu windows care se pisca peste tot) mai devreme decat ar fi trebuit (15 sec. maxim) si nu stiu care ar fi cauza. Cum as putea s-o rezolv?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Aa... screenserver se numeşte laughing ai şi tu un fel de a explica lucrurile. dai click dreapta pe desktop, dai la proprietes (sau dacă ai vista/7 dai la personalize) după selectezi din meniul ala screenserver şi acolo arată undeva un timp, tu setezi să fie la 10 minute sau never (niciodată). şi chestia aia nu e la fiecare, eu am altceva... happy şi se numeste screenserver

3 răspunsuri:
| bogdannutz a răspuns:

Am avut o problema asemanatoare di mi se sstingea monitorul si se aprindea dupa cateva secunde.La mine a fost din placa video.
P.s.:am mai vazut la cine caruia i se vedea imaginea de pe desktop in dungulite(foarte prost), aceeasi a fost si problema lui

| Evolution a răspuns:

Eu nu am înteles... cum adică? dacă îţi apar culori pe desktop şi face figuri monitorul, este de la placa video, dacă îţi merge prost windowsul şi apare don't send sau erori, atunci ai luat un virus şi trebuie reinstalat windowsul happy

| Go3 explică (pentru Evolution):

Nu ma, nu e nici un virus... deci daca lasi monitorul aprins si la unmomendat e un fond negru cu chestia aia de la windows care ti se miesca dintr-un colt in altu. ei mie imi apare mult mai repede, si trebuie sa misc mai mereu mouseul sa nu-mi apara...