Nu prea esti obosita fizic, daca ai fi obosita fizic, sa muncesti ceva fizic mult, cand vii acasa cazi ca de pe front, iti garantez nu faci efort fizic mai deloc, de aici vin multe griji si probleme.
Asta este de fapt cred eu, principalul motiv pentru care oamenii is mai mereuy pe ganduri, is stresati, sau intra in depresie, de prea mult stat degeaba chiar daca unia mai muncesc, efortul fizic este minim, fapt ce lasa ca locul sa fie umplut de ganduri, pui mintea sa macine zi si noapte
nu oboseste prea tare, de aici si gandurile astea si nelinistea si faptul ca nu te simti bine.
Eu am simtit chestiile astea, le-am experimentat, am avut perioade cand o fredonam, si acum am, momente cand ma obosesc fizic rau si vad diferenta si cum ma simt si ce ganduri am.
Bine eu vorbesc din punctul meu de vedere, poate ca alti oamenii or fi altfel, dar cred ca oboseala fizica nu prea mai te pune sau sa te lase prea mult sa mai gandesti.
Lipsa efortului pe timp de zi plus starea de anxietate de seara. Eu cand mai patesc ceva similar, imi fac scenarii fantastice in minte ca un fel de poveste, si o continui asa, pana cand ma fura somnul. Nu tine mai mult de 15 minute si deja mi se taie filmul.
Citește cartea Eckhart Tolle te va ajuta sa ramai ancorată în prezent și bea ceai talpa gastii cand nu poți să dormi sau nu te mai uita la tv cu o ora înainte de somn sau smartphone și stai cu lumina stinsă.
Încearcă cu doua ore sau trei sa renunti la ecrane, telefon, laptop, televizor și sa stai cu ochii închiși ori sa bei o cana cu ceai! In acest fel te vei relaxa
Un sfat. Traieste in prezent, Alege o proiectie a viitorului unde vrei sa ajungi. Fa o lista a prioritatiilor in mental.
Si rezolva-le ca pe niste task-uri fara a pune emotii in ele.
Asa ajungi la Autocontrol.
Viata nu este atat de complicata cand ii intelegi regulile.
A trai dupa proprile reguli inseamna evolutie.
A trai dupa regulile altora inseamna supunere.