| S3ntimentBoY a întrebat:

Salut din nou! De curand am terminat cursurile de pian si am incepu cursurile de chitara.Surprinzator, profesoara m-a pus la prima ora la o chitara si mi-a dat sa incerc cateva acorduri.Profesoara a spus ca ma descurc excelent si ca trebuie sa-mi iau o chiatara cat mai rapid ca sa incep sa repet cantece. Vreau sa intreb ce chitara as putea sa iau? Adica am auzit ca trebuie cu, corzi de otel sau ceva de genul... In fine (deci nu chitara electrica) cam cat ar costa o chitara cu corzi de otel? si sa fie destul de bunicica adica sa nu mi se rupa gatul chitarii imediat ce incep sa cant.laughing)Deci cam cat ar costa una...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AlexCrb a răspuns:

Ai putea sa iti iei de pe okazii.ro un ibanez cu aproximativ 400ron. Chitarile clasice au corzi de naylon pe cand cele acustice au corzi metalice. Eu iti recomand chitara acustica. happy

5 răspunsuri:
| Gothick666Boy a răspuns:

Http://www.mcmusic.ro/department.php?bid=1&id=2&Sort=1&NrPagina=1 Gasesti aici toate preturile. Funda te rog.

| pinkpityc a răspuns:

Vreo 300-400 de lei nu dai pe o chitara noua.

| S3ntimentBoY explică:

Dar husa in care se pune chitara cam cat ar costa?

| FataOreo a răspuns (pentru S3ntimentBoY):

Pai eu am luat una cu 100 de lei parca... De fapt, mi-a luat-o cineva din magazinul Muzica. Depinde de modelwinking