| gmxromania78 a întrebat:

Salut, eu am pe placa de baza scris PCIE 2.0 si vreau sa imi iau o placa video HD7750 PCI-E 3.0, se potriveste cu placa de baza?

Răspuns Câştigător
| bossnomberone a răspuns:

Ba frate ce drk ca stiu ce vb nu vb ca prostu pe TPU bineinteles ca o sa ii mearga isi baga placa ii baga driverul ca ba prostule cand cuperi o placa aceasta vine cu un cd cu driverul sau propiu, si windowsul nu trebuie schimbat neaparat am zis ca eu recomand asta,, si daca nu stii numai vvb frate ca prostesti oamenii acum sincer, adica drk lectia asta cu placile video am facut-o la cursuri de imformartica si imi aduc bine aminte dce zic nu vb aiurea

6 răspunsuri:
| bossnomberone a răspuns:

Bineinteles ca da nu conteaza iti iei ce placa video doresti tu de la orice firma doresti tu {mentionez ca repar calculatoare si chiar stiu ce vorbesc} iti pui placa in pc, iti recomand sa reinstalez windowsul ca e mai bine asa apoi bagi driverele si merge totul..acum funda te rog

| florin1979 a răspuns:

Cati bani ai? poate faci un efort pentru placa asta video! de potrivit se potriveste, daca e slot pci-e nu conteaza ca este 1.0, 2.0, 2.1, 3.0 merg toate! uite placa de care iti ziceam! http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/

| AlecsLexx a răspuns:

Cristi nu-l asculta pe boss ca-l ascilti degeaba. Nu trebuie sa reinstalezi niciun Win ca merge si fara. Si in legatura cu intrebarea ta: Din moment ce modelul PCI-ului de pe placa ta de baza e 2.0, iar placa video pe care doresti sa o achizitionezi este optimizata pentru un slot PCI 3.0, nu inseamna ca nu va merge. Vor exista cateva lag-uri, poate mai multe, dar doar la aplicatiile 3D (jocuri) care necesita utilizarea a mai mult de 50% din GPU. Personal recomand sa-ti iei o placa video optimizata pe PCI 2.0, pentru a te bucura din plin de facilitatiile acesteia, si pentru a nu cadea in GPUt (GPU trap - lag-uri, decalari, etc.).

| gmxromania78 explică (pentru bossnomberone):

Contacteaza-ma te rog la id yahoo : cryz_kontakt22 happy. Ai funda de la mine!

| AlecsLexx a răspuns (pentru bossnomberone):

E bine ca stii sa repari un calculator. Suntem in Rromania, ce conteaza ca ai 8 clase daca te pricepi? Scuzati-mi indrazneala, fiinta mult superioara ce sunteti.

| bossnomberone a răspuns (pentru AlecsLexx):

_)) )) )) )) ))