Du-te mama si ia-ti pastilele
NU, nu iti trebuie decat un cont bancar in care sa iti bage banii
ce spune ceapa ala mai sus e total imposibil, nu s-ar mai baga nimeni, o firma costa in tara asta vreo 4mii de lei din cate stiu eu
Am scris foarte clar: ''dacă vrei să lucrezi legal''.
Te costă 300-500 de lei să-ți faci o firmă sau un PFA, puțin mai mult doar dacă plătești un avocat să ți se ocupe de acte .
De ce să nu se bage nimeni? Se bagă. Profesioniștii, că numai ei fac bani din astfel de platforme, nu orice Gigel. Sunt multe comisione și taxe. Dacă faci asta pentru 3 lei mai bine mergi și vinzi pătrunjel în piață.
Dă-ți două palme și nu-mi mai comenta în viața ta. Am alergie la analfabeți funcționali.
Aha, oke
am scris un mesaj lung si plin de injuraturi, relativ la faptul ca si eu si cunostinte de ale mele am lucrat acolo fara firma
daaaar, tu, care ai placerea SADICA de a descuraja oameni, stii mult mai bine
apoi l-am sters, nu am chef de ban, oricum, spre deosebire de tine, eu nu trebuie sa traiesc, cu mine insumi cand STIU ca sunt o bataie de joc
Traducere pentru proști:
Dacă vrei să lucrezi LEGAL, îți trebuie firmă.
Dacă vrei să lucrezi LA NEGRU, nu.
Ocolește-mă, analfabetule.
NU am scris NICAIERI sa lucrezi la negru, asta e numai in mintea ta
din cate stiu eu firma iti trebuie NUMAI daca ai nevoie sa emiti facturi sau daca ai angajati, ALTII decat persoana proprie
altfel, la negru lucrezi in momentul in care nu iti platesti asigurarile de sanatate si nu iti declari venitul, ca sa platesti impozite, asa ca poti sa faci asta binemerci si fara firma, iar daca tu zici ca nu, atunci
EXPLICA-MI de ce nu?!?
Vezi ca am mai dat un raspuns... cand o chestie e ilogic de inepta cum e legea romana, mai gresesc si eu