| Claudiu2895 a întrebat:

Îmi puteţi spune de ce mi se stinge monitorul după un anumit timp (15-20 de minute), şi cum aş putea să fac in aşa fel încât nu se mai oprească? Multumesc.

6 răspunsuri:
| zozo74 a răspuns:

Daca are cablul de alimentare pe sursa unitatii atunci se va stinge, daca are alimentare proprie nu se stinge. Succes

| Rikudou a răspuns:

Dai click dreapta pe desktop dai pe properties apoi selectezi screen server si acolo unde scrie windows xp selectezi din lista none dai apply si ai terminat. Funda?

| Claudiu2895 explică:

Nu inteleg ce vrei sa spui. Eu vreau sa spun ca, cand dau drumu la un film sa ma uit se stinge monitoru ca si cum ar intra in hibernare. Ce e de facut?

| AmxMod a răspuns:

Claudiu_7982. Salut claudiu. si eu patesc acelasi lucru ca tine, nu stiu ce este de facut, daca ai rezolvat problema spune-mi si mie

| Claudiu2895 explică (pentru AmxMod):

Intră în Control Panel, Performance and Maintenance şi alegi Power Options. O să îţi apară o căsuţă, mai jos ai ceva ce scrie: Turn off monitor, este setat la 20 de minute, tu alege Never. Cam atât. happy

| Adrian_Ady_1991_NJLl a răspuns:

Mie mi se intampla la fel
Iata cateva solutii:
1.Descarca-ti ultima versiune de la driver-ul placii video.Da-i restart la PC
2. Daca problema continua si asa atunci verifica inauntrul unitatii daca este prafuita la ventilatoare, daca este incalzita foarte foarte tare placa video inseamna ca e OverHeat si nu e prea bine

Cam asta e tot sper sa ti-l repari cu una dintre solutiile mele. rolling on the floor