Se poate preschimba cartea de identitate si prin intermediul unei reprezentante a Romaniei (Ambasada ori Consulat) din Germania.
Daca nu o preschimbi va trebui sa obtii un titlu de calatorie tot de la acestea.
Nu, nu poți.
Trebuie să obții de la consulat, ambasada un titlu de călătorie. Sau sa îți faci pașaport
Hmm ce angajator ai de nu iti poate da liber pentru asta, este foarte important.Pot sa intreb ce lucrezi?
Poți intra in țară, dacă mergi cu transport public, d alea 8+1, vorbești cu șoferul și se descurcă el .
Lucrez pentru Amazon printr-o firma partenera, cât despre angajator dacă ar putea chiar mi-ar da liber întrucât sunt prieten destul de bun cu șeful care m-a ajutat in nenumărate rânduri, dar in luna Octombrie este una din cele mai aglomerate in care are nevoie de toți oameni posibili
Nu m-a supăr, dar nu e vorba de papagal sau nu, șeful m-a ajutat de câte ori am avut nevoie, ba chiar a lucrat in locul meu dar mi-a spus ca ii e imposibil in luna Octombrie
Urgenta va fi tot timpul acolo, asa ca mergi direct maine la ce sa astepti Octombrie.
Iti faci programare ca sa stii cand te duci sa-l faci si cand sa-l iei, asa vei sti si cand sa pleci si sa vi.
Borisforis întreabă:
iulianmentol întreabă: