| Doodleskull a întrebat:

Salut TPU,

Acum mult timp, am renuntat la abonamentul de internet AK*A si m-am mutat la D*GI, reusesc sa ma mut in cele din urma, vad ca nu ma suna nimeni in legatua cu un telefon fix si ii sun eu pe ei sa vina sa il ia, acum, dupa 6 luni ma suna ca vor telefonul inapoi si ca sa le arat nu mai stiu ce chestie si eu nu o mai am. Ce pot sa fac? Am fost la ei client din 2014 cred.
Oamenii sunt rau voitori si vor sa imi ia banii, o firma plina de jegosi, eu le-am dat telefonul ala de doi bani dar ei chiar nu vor sa inteleaga.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil ai avut inchiriat (in inventar) telefonul fix, iar ei ti-l cer acum inapoi, la rezilierea cintractului.

Daca ai primit acel aparat telefonic in 2014, atunci se poate considera amortizat (din punct de vedere contabil, dupa 3 ani valoarea este amortizata complet, la 0 lei). Ca urmare, ei nu-ti pot cere contravaloarea telefonului, chiar daca nu-l dai inapoi.

In rest, nu stiu "ce chestie" iti mai cere, pe care nu-l mai ai.

| Doodleskull explică (pentru Bula):

Ti-am dat mesaj in privat, multumesc

| diNNozo a răspuns:

Salut, raport viteza-pret este foarte bun RDS dar problema este ca, "pica" internetul foarte des! Am RDS de cativa ani si patesc mereu sa nu mearga internetul. sun la firma si nu trimite pe nimeni isi bat joci de clienti. "o firma plina de jegosi" ai dreptate

Bula
| Bula a răspuns (pentru diNNozo):

Daca ai router, atunci marcheaza "reconectare automata" in setarile lui.
Acelasi lucru trebuie sa ai si la conectarea cu nume si parola (PPPoE) direct de pe calculator.

Este de preferat sa lucrezi prin router, care sa-ti faca (re)conectarea automat, iar spre calculator sa se furnizeze IP automat.
Daca nu te pricepi, apeleaza la un cunoscator.