Infracțiune nu reiese din ce povestești, dar nu sunt banii tăi și va trebui să-i înapoiezi.
Noi suntem cei prosti? La cât de bine știi să scrii și să numeri, mâine iti va da bancomatul și niște manuale.
Da, mai ales ca ai fost filmat, toate bancomatele au camera... RILI
deci mergi maine la banca si da-i inapoi
Daaaaaaa, mor de gelozie, tremura chilotii pe mine
iar tu nu ai nici un dubiu oarecare, de aia ai intrebat aici, nu?
dar nu-i bai, am auzit ca e frumos la mititica in perioada asta a anului, si o sa fi "iubita" unuia mare, greu si paros
si de asta sunt gelos... rauuuuu
Nu suntem gelosi. Daca banca iti cere sa platesti acei bani, sa nu te miri si sa nu ameninti: chiar daca o dai in judecata, pierzi procesul.
Hehehe, asta crezi tu
eu INTOTDEAUNA retrag bani din bancomat, NUMAI in timpul orelor de program ale bancii, pentru ca MA ASTEPT sa dea kix aparatul, sa imi dea mai putin, samd, si atunci pot sa intru direct in banca si sa urlu dupa bani
si nu imi cer scuze de asta, lucrez in IT, iar cand e vb de computere (bancomatul E un computer) am vazut destul de mult voodoo imbecil, inexplicabil si DEGEABA, ca sa nu am incredere intr-un computer cu banii mei munciti
Cred ca sunt ani de zile de cand am scos ultima oara bani de la bancomat.
Este!
Pentru ca ti-ai insusit bani necuveniti.
Dar ma mir ca ai gasit bani. Pentru ca dupa un timp daca nu sunt ridicati, sunt retrasi de bancomat si depusi intr-o caseta speciala.
Din filmare se vede ca tu i-ai luat. Asa ca mai bine du-i la Banca.