| Leonard02 a întrebat:

Salut, TPU! Am nevoie de ajutor. Deci sunt în clasa ix la profilul mate-info. Faza e ca am ajuns la acest profil din cauza notei, nu am avut nota pentru a intra la alte profiluri. Îmi fine nu asta contează, ceea ce contează ca nu înțeleg matematica și din câte am auzit de la alți colegi din școală ca profesorul nu iartă și ca lasă și corigenți și repetenți. Ceea ce nu mi ar plăcea, vreau sa schimb profilul dar tata nu e de acord. Tot am încercat sa învăț la mate și nu înțeleg dar la informatica înțeleg pentru ca e mai mult de logica dar la mate ciuciu. Cum sa fac? Ce site îmi recomandați sa ma ajute sa înțeleg cât de cât!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Meditatii la matematica sa iti dea bani parintii ca gratis nu te va medita niciun profesor.

| Leonard02 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Profesorul nostru nu face asa ceva. Iar dacă vr sa ma duc la un alt profesor nu vrea tata. Pt ca în clasa 8 tot cu meditații la mate și romana tot note mici am avut. Și la examen la mate am luat 3.50 în cls 8

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Leonard02):

Si atunci ce vrei sa faci?

| Leonard02 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai, vreau sa trec clasa măcar cu 5. Ce site îmi recomanzi sa înțeleg cât de cât. Inafara de eduboom pentru ca nu sunt toate lecțiile acolo.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Leonard02):

Sa te ajute un coleg de clasa care se descurca mai bine la matematica decat tine sa iti explice sa faci exercitiile cu el.