| KittyKa a întrebat:

am nevoie de mare ajutor. Pentru cei cu mai multa experienta in calculatoare. Deci, uitati cum sta treaba:
Nu imi merg castile. Am incercat deja 3 perechi de casti, dar la calculatorul meu nu functioneaza ( mentionez ca pana acum au functionat, dar de azi dimineata nu stiu ce-are calculatorul ). Le pun la calculator, dar sunetul nu vine in casti, sunetul iese din calculator ca si cum nu as avea castile. Castile sunt foarte bune, toate sunt noi. Va rog mult din suflet sa-mi spuneti cum sa rezolv aceasta problema, promit ca nu uit sa dau funda! As dori sa-mi spuneti pasii pe care trebuie sa-i fac ca sa rezolv aceasta problema. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Loner a răspuns:

S-ar putea ca bateria de bios sa fi murit si setarile din bios sau resetat dezactivand placa de sunet onboard(daca esti pe onboard)verifica asta intai. Daca este activata in bios intri in windows si clik2 My Computer/Manage/Services and Applications/Services/Windows Audio/Recovery/First failure:Restart the service/Second failure:Restart the service/Subsequent failures:Restart the service/Apply/Ok/Restart PC, app sper ca te-ai asigurat ca nu este pe mute, daca tot nimic iti cumperi placa de sunet(15-30lei)si pe cea onbord o dezactivezi. Daca se aude in boxe dar nu si in casti se rezolva din softul placii audio, la sectiunea speaker configuration selectezi headphone(s).

7 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

In boxe de la pc se aude? daca nu se aude insemna ca nu merge placa de sunet sau nu ai instalat driverul de la sunet iar daca nu e instalat te sfatuiesc sa folosesti realtek il downloadezi de aici http://download.kappa.ro/action__file/id__4995 funda :)

| Cybertrust a răspuns:

Mai intai verifica daca ai vreun comutator din driverul placii de sunet pe mute si daca nu se aude nici in casti nici in boxe niciun sunet si nu e nimic pe mute e posibil ca placa de sunet sa fie defecta sau sa nu fie compatibila cu alte piese din pc sau cu sistemul de operare

| KittyKa explică (pentru XatomisX):

Deja folosesc realtek. se aude sunetul. cand bag castile, nu se aude in casti, se aude in boxe. mi-ai putea spune cam ce sa fac pentru a rezolva asta? funda happy

| KittyKa explică (pentru Cybertrust):

Pai se aude in boxe. cum sa verific daca am vreun comutator si ce e asta? scuze dar nu-s experta in acest domeniu big grin funda happy

| XatomisX a răspuns (pentru KittyKa):

Pai acolo la setari la real tek ai modul casti dai acolo eu asa fac trebuie sa mearga sau daca nu scoate boxele si in loc baga castile laughing daca nici asa nu stiu ce are o fi de la windows

| SajinKakarot a răspuns:

Scoti boxele si pui castile in loc... daca nu instaleaza HD Audio Deck

| KittyKa explică:

Va multumesc din suflet la toti si as vrea sa dau funda la toti! Jur, ati fost toti foarte folositori si mi-ati raspuns cu calm. apreciez mult! Dar se pare ca a trebuit sa dau doar un restart la calculator, multumesc Domnului. Va rog nu ma judecati cui o sa-i dau funda, toate raspunsurile voastre sunt corecte, dar cum trebuie sa dau funda la cineva ( am promis ), am sa dau. Multumesc ca ati avut rabdarea de a-mi raspunde happy