Salut! Uite ai doar doua optiuni:-sa se uneasca mai multi sau toti parintii copiilor din clasa ta si sa ceara schimbarea dirigintelui.Sau sa te rogi de parintii tai eventual sa mai si infrumusetezi lucrurile ca sa te transfere la cealalta clasa de a 6-a sau alta scoala.In rest nu prea ai ce face.
Iti voi da tie funda!
Totusi, ma voi obisnui in noua clasa? Eu sunt o fire mai timida de fel...
Ar trebui sa raman sau sa ma mut in a 5-a A?
Uite,eu nu stiu in ce fel se poarte dirigintele tau, adica cat de rau depinde de tine cat de mult mai poti sa rezisti cu el! Si eu sunt timid si nu as avea curaj sa merg la o alta clasa dar poate tu esti mai curajos ca mine sincer este doar alegerea ta daca tu simti ca mai poti sa rezisti cu el cativa ani doar tu poti sti.Mersi pentru funda.
Al meu domn diriginte niciodata nu s-a interesat de colectivul clasei a 5-a B! Acesta corecta testele in clasa, in loc sa le corecteze acasa! De fiecare data, nu numai o data! L-am vazut mai demult la o carciuma... era cu unu' la o bere! Foarte sever cu noi! Bine, asta si din cauza noastra ca eram obraznici! Lasand la o parte asta, nu se ocupa de noi! La sfarsit de an, in loc sa facem o petrecere, am facut chiar doua ''petreceri''... daca ma intelegi! Mai mult de jumatate de clasa s-au plans de el parintilor, printre aceia aflandu-ma si eu!
Uite dirigintele meu da in noi, la ore stam de vorba si nu ne preda nimic ca nu il intereseaza si nici nu vrea sa auda ce probleme avem iar eu sunt clasa a 10-a, dirigintele tau mi se pare parfum in comparatie cu al nostru si faza cu berea este si el om deci nu conteaza ca este profesor, presedinte sau mai stiu eu ce, daca bea o bere o data pe saptamana/luna nu cred ca este o crima.Si crede-ma cand vei ajunge la liceu iti vei dori un astfel de diriginte.
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: