| Claudiu120719 a întrebat:

am o mare mare problema nu pot instala net framework nu stiu dc dar cand incerc sa-l instalez si e acolo ca se incarca downloadarea lui nu mai merge nimic nu se mai recunoaste nici un fisier la pc si sunt nevoit sa dau restart la calculator nu stiu ce dq e si asta problema la net framework sau pc meu? sau un virus?

11 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Ce tip de Windows ai si ce framework vrei sa instalezi?

| Claudiu120719 explică (pentru WhatheWow):

Windows xp scuze ca n-am mentionat pai vreau doar pe 3.5 si 4.0 ca mi-au spus prieteni ca nu poti direct pe 4.0 mai intai 3.5 apoi 4.0 dar de 4.0 am nevoie te rog ajuta-mahappy

| WhatheWow a răspuns (pentru Claudiu120719):

4.0 nu merge pe xp numai daca e professional.

Pai si cum dq ca am nevoie la un metin si ca sa rulez autopachetul eu ce ma fac acum?

Daca nu e compatibil cu OS-ul pe care-l ai nu ai ce face; asta e tehnologia!

Chiar nu exista nici o solutie sau nu sti tu? ca eu inainte sa repar calculatorul acum 10/11zile! adevarat aveam windows profesional dar cand l-am luat si eram pe doar xp dc dq mergea?

Daca nu-ti faci un upgrade windows-ului nu poti sa-l instalezi.

Te-ai inselat am descarcat versiunea 1 apoi 2 apoi 3 apoi 3.5 si apoi am putut si 4 bine ca nu ti-am dat funda...

Daca ai reusit, bravo!; inseamna ca ai cel putin XP Professional, cit despre funda... nu pentru asta am incercat sa te ajut. O zi buna!

| thinkglobal a răspuns:

Am si eu aceeasi problema. poti pune si tu link-urile la cele 5 download-uri

| Claudiu120719 explică (pentru thinkglobal):

Scuze dar nu le mai stiu versiunea 1 si 2 cand am vrtu sa descarc alt program l-ea bagat si palea apoi versiunea 3 si 3.5 si 4 au mers de pe situri normal ori care iale pe rand 1...2...3.3.5 apoi 4 sper sa-ti mearga si nu am windows profesional am xp fara alceva.