| MrKez a întrebat:

Am o mare nevoie ajutor de la voi. Am un Hard disk de 300gb Si am vrut sa fac un pic de spatiu (mai avea 20gb spatiu liber) SI am vrut sa dau eliberare spatiu, si am dat undeva prin Tools (Sa verifice errori din hard, ca sa poate merge mai repede, cateodata imi face figuri.). Si acuma nu mai pot accesa in hard disk sad Imi aparea cat mai aveam spatiu, si acu nu mai arata nimic. E ca si cum ar fi liber. Incerc sa intru in el, si imi cere sa ii fac formatare obligatolie. Dar nu vreau sa fac formatare fiindca acolo se afla cele 2000+ de poze de amintire etc. Si nu vreau sa le pierd. sad Poate sunt programe sau un pic de ajutor sa imi explicati cum sa imi recuperez sau sa fac sa revina normal(Sa pot accesa normal). Imi cere formatare obligatolie cand intru. Ce fac? As ruga in genunchi ca sa ma ajutati, acolo este 'viata mea'. Va rog mult, si multumesc anticipat. Va dau funda si tot ce pot fiecare care incearca sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Restaureaza sistemul la o data anterioara. astept sa-mi raspunzi. spune-mi ce rezultate sunt. de programe de recuperare nu-ti face probleme. am eu. important e sa nu formatezi. de moment restaureaza sistemul. poate avem noroc.

9 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

HDD a dat deja semne de "oboseala" insa nu le'ai luat in seama! Hardul s-a transformat in RAW, asta daca nu cumva sunt probleme mai grave: mecanice! Cei care recupereaza filele de pe HDD cer destul de mult. Ai putea incerca cu RecoverMyFiles.

| MrKez explică (pentru Cronki):

Apropo m-am documentat si eu, in programul wondershare recover data, imi recunoaste partitia care vreau sa aflu si sa intru, dar in My Pc e cumva disparut. Deci as putea spune ca e disparut din my pc. Am intrat in drepturi si nu pot modifica chiar NIMIC! In Wondershare recover data am formatul NTFS care inainte nu aveam asa, s-a schimbat deodata. Multi spun ca formatul NTSF nu se vad. Si daca schimb, trebuie sa fac o formatare neaparat. De moment cu recover as putea recupera macar Pozele, ca celalalte mi-e indiferent.

| MrKez explică (pentru Cronki):

Aveam 2 partidi in My pc care nu stiam care din ele e partitia care era. Partitia mare de 300, avea cu numele 260gb, si nu mai e cu numele 280. E doar F si E. F am reusit sa il repar cu CMD si apoi chkdsk F: /f si am rezolvat problema. dar celalalt n-am acces pur si simplu.

| gelu1970 a răspuns:

Ce sistem operativ folosesti?
daca ai un hdd de 300gb aproape plin, in cazul in care o sa trebuiasca sa recuperezi arhivele cu un program de recuperare, iti trebuie un hdd intern sau extern care sa aiba macar aceeasi capacitate.
pc iti recunoaste hdd-ul?
il poti accesa si nu ai arhivele in el?

| MrKez explică (pentru gelu1970):

Windows 7. Aveam aproape plin, dar am reusit sa fac spatiu de 80gb. Dar am facut o prostie ca deodata nu mai am acces. Si cred ca mi-a disparut partitia. Vreau sa ii dau un unhide daca se poate.

| MrKez explică (pentru gelu1970):

Mama. Tocmai m-am gandit sa fac o restaurare dar cum credeam ca face modificari in C: nu credeam ca face efecte in celalte partiti! Multumesc mult, mi-am rezolvat cu restaurare anterioara de 2 zile. A fost simplu si rapid. Multumesc mult celor care a incercat sa ma ajute. Sarbatori fericite! Pana la urma era o problema in windows. N-aveam acces sa intru in partitia x, Si nu puteam sa il modific.

| gelu1970 a răspuns (pentru MrKez):

Ma bucur ca ti-a fost de folos. dar tine minte si copiaza fotografiile pe discuri. in momentul actual cd si dvd sunt cele mai sigure metode de stocare. un hdd, un stick poate muri, deci poti ramane fara nimic. un an nou bun sa ai.

| gelu1970 a răspuns (pentru MrKez):

Restaureaza sistemul la o data anterioara. astept sa-mi raspunzi. spune-mi ce rezultate sunt. de programe de recuperare nu-ti face probleme. am eu. important e sa nu formatezi. de moment restaureaza sistemul. poate avem noroc.

| MskDesign a răspuns:

Http://www.wondershare.net/......-recovery/

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| MrKez explică (pentru MskDesign):

Am reusit sa intru, dar inca nu pot sa accesez in el. sad Imi zice ca n'am permis sa intru in partitia aia. sad Multumesc mult macar am reusit sa il vad 'inauntru' si pot recupera ceva!