Restaureaza sistemul la o data anterioara. astept sa-mi raspunzi. spune-mi ce rezultate sunt. de programe de recuperare nu-ti face probleme. am eu. important e sa nu formatezi. de moment restaureaza sistemul. poate avem noroc.
HDD a dat deja semne de "oboseala" insa nu le'ai luat in seama! Hardul s-a transformat in RAW, asta daca nu cumva sunt probleme mai grave: mecanice! Cei care recupereaza filele de pe HDD cer destul de mult. Ai putea incerca cu RecoverMyFiles.
Apropo m-am documentat si eu, in programul wondershare recover data, imi recunoaste partitia care vreau sa aflu si sa intru, dar in My Pc e cumva disparut. Deci as putea spune ca e disparut din my pc. Am intrat in drepturi si nu pot modifica chiar NIMIC! In Wondershare recover data am formatul NTFS care inainte nu aveam asa, s-a schimbat deodata. Multi spun ca formatul NTSF nu se vad. Si daca schimb, trebuie sa fac o formatare neaparat. De moment cu recover as putea recupera macar Pozele, ca celalalte mi-e indiferent.
Aveam 2 partidi in My pc care nu stiam care din ele e partitia care era. Partitia mare de 300, avea cu numele 260gb, si nu mai e cu numele 280. E doar F si E. F am reusit sa il repar cu CMD si apoi chkdsk F: /f si am rezolvat problema. dar celalalt n-am acces pur si simplu.
Ce sistem operativ folosesti?
daca ai un hdd de 300gb aproape plin, in cazul in care o sa trebuiasca sa recuperezi arhivele cu un program de recuperare, iti trebuie un hdd intern sau extern care sa aiba macar aceeasi capacitate.
pc iti recunoaste hdd-ul?
il poti accesa si nu ai arhivele in el?
Mama. Tocmai m-am gandit sa fac o restaurare dar cum credeam ca face modificari in C: nu credeam ca face efecte in celalte partiti! Multumesc mult, mi-am rezolvat cu restaurare anterioara de 2 zile. A fost simplu si rapid. Multumesc mult celor care a incercat sa ma ajute. Sarbatori fericite! Pana la urma era o problema in windows. N-aveam acces sa intru in partitia x, Si nu puteam sa il modific.
stefanst2312 întreabă: