Restaureaza sistemul la o data anterioara. astept sa-mi raspunzi. spune-mi ce rezultate sunt. de programe de recuperare nu-ti face probleme. am eu. important e sa nu formatezi. de moment restaureaza sistemul. poate avem noroc.
HDD a dat deja semne de "oboseala" insa nu le'ai luat in seama! Hardul s-a transformat in RAW, asta daca nu cumva sunt probleme mai grave: mecanice! Cei care recupereaza filele de pe HDD cer destul de mult. Ai putea incerca cu RecoverMyFiles.
Ce sistem operativ folosesti?
daca ai un hdd de 300gb aproape plin, in cazul in care o sa trebuiasca sa recuperezi arhivele cu un program de recuperare, iti trebuie un hdd intern sau extern care sa aiba macar aceeasi capacitate.
pc iti recunoaste hdd-ul?
il poti accesa si nu ai arhivele in el?
Apropo m-am documentat si eu, in programul wondershare recover data, imi recunoaste partitia care vreau sa aflu si sa intru, dar in My Pc e cumva disparut. Deci as putea spune ca e disparut din my pc. Am intrat in drepturi si nu pot modifica chiar NIMIC! In Wondershare recover data am formatul NTFS care inainte nu aveam asa, s-a schimbat deodata. Multi spun ca formatul NTSF nu se vad. Si daca schimb, trebuie sa fac o formatare neaparat. De moment cu recover as putea recupera macar Pozele, ca celalalte mi-e indiferent.
Mama. Tocmai m-am gandit sa fac o restaurare dar cum credeam ca face modificari in C: nu credeam ca face efecte in celalte partiti! Multumesc mult, mi-am rezolvat cu restaurare anterioara de 2 zile. A fost simplu si rapid. Multumesc mult celor care a incercat sa ma ajute. Sarbatori fericite! Pana la urma era o problema in windows. N-aveam acces sa intru in partitia x, Si nu puteam sa il modific.
Stefa0072004 întreabă: