| 1mp3r4t0r3 a întrebat:

SALUT TPU! Am o problema destul de mare zic eu. Tocmai am luat bacu, si vreau sa ma înscriu la facultate,mai exact la Facultatea de Stiinte Juridice din Arad, secțiunea Drept, la taxă. Am citit toate condițiile de pe site, dar un lucru nu am înțeles, pe lângă altele pe care mi le-au explicat de acolo la telefon : ce inseamna,, confirmarea locului,,? Adică trebuie sa merg eu personal pana la ei ca sa semnez ceva sau cum? ( eu sunt din Suceava, si pe data de 31 luna asta când aflu dacă sunt admis și trebuie sa confirm locul, nici nu sunt în tara, fiindca am alte probleme de rezolvat).
Am sunat la ei, asa cum am menționat și mai sus. De la un număr de telefon m-au trimis la altul cu întrebările mele. La al doilea număr am elucidat 2 din 3 intrebari, dar m-au trimit înapoi la primul număr de telefon ca să aflu răspunsul și la întrebarea mea pe care am mentionat-o și aici, referitor la confirmare. Intors la primul număr, îmi zice sa sun mâine dimineață ca este nu știu cine care îmi poate da răspunsul. Ma întreb: dacă înscrierea se face online, oare confirmarea nu poate fi făcută tot online? Nu cred ca toți stau în zona Aradului și fac jumate de ora pana la facultate. Scuzați ordinea în care am înșiruit ideile, si as aprecia foarte mult dacă cineva mi ar putea da un răspuns adecvat. Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Yaesmin a răspuns:

Trebuie să te prezinți!