Inscrierea se face personal, cu buletinul in mana si diploma de BAC in original.
Pentru înscriere mai exista și opțiunea de a o face online, pe site-ul facultății, unde introduc absolut toate datele solicitate. Întrebarea era alta
Asta iti poate spune numai cei de la facultate.
daca vor confirmare probabil ca o vor in persoana, ca sa se convinga ca tu esti cel inscris.
Confirmare vor cu siguranta. Rămâne de văzut dacă este posibil sa o fac cumva de la distanta. La telefon mi au spus ca prin confirmare se înțelege semnarea unui contract și achitarea taxei de școlarizare pe un an. Mai multe detalii nu au putut sau nu au vrut sa mi dea, (cel puțin asta cred eu), si m au expediat la alte numere de telefon, ca să aflu dacă pot face confirmarea de la distanta cumva. Evident ca dacă ar fi posibil cumva, le trimit taxa de școlarizare fără probleme, iar contractul îl semnez personal imediat ce revin în tara. De aceea am pus întrebarea aici, poate s-a mai intalnit cineva cu o situație similara. Plus ca sincer sa fiu, îmi e cam aiurea sa sun iar la același număr.