| AleXu224 a întrebat:

Am o problema urgenta cu mouseul, mi se blocheaza de tot in afara caledul merge la mouse si vad ca miscarea o detecteaza dar cursonul ramane blocat straight face trebuie sa dau vreo 3 restarturi sa-si revina, din mouse nu este nici o problema am verificat cu alt mourse si tot asa face, ce are?
Probleme cu praful din pc nu am, am pcul de un an

5 răspunsuri:
| PamyLove a răspuns:

Incearca sa cumperi unul nou nouţ. Recomand CANYON foarte ieftin si foarte bun. ( fara fir 40lei, cu fir 20lei ) Succes!

| fuzzer a răspuns:

Vezi la mufa din spate, posibil sa nu faca contact cum trebuie, sau nu-ti mai ramane alta solutie decat sa-ti cumperi unul nou.

| AleXu224 explică (pentru fuzzer):

Deci ce nu intelesarati?
Am incercat si cu alte mouseuri si tot la fel este ceva creca din hardware straight face

| alex癌 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie....era din cauza la fir langa sa uzat cablu big grin
Eati unu nou

| fuzzer a răspuns (pentru AleXu224):

E foarte posibil sa nu ti-l citeasc,cand pui mouse-ul,trebuie sa-ti apare ceva cu "hardware found", si sa dai next, probabil ca trebuie sa instalezi hardwar'u respectiv...
Altfel nu inteleg, sau vezi ca in spate la mufa unde pui mouseu sa nu fie vreun piciorus dala, rupt sau dat intr-o parte. Uita-te bine.