anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
Am si eu nevoie de o parere de a voastra.
Deci, stau in Italia de vreo 7-8 ani si sincer mi s-a luat de tara asta. vreau sa ma intorc in Romania.
La anul in 2018, in august, fac 18 ani. si vreau sa ma mut in Romania. am vorbit cu 2-3 prieteni de acolo si au zis sa ne bagam intr-un apartament, in cluj. ca gasim noi ceva la 500-600E salariu toti 3, si impartim chiria, curentu, apa etc toti 3. au zis ca daca suntem in 3 si impartim tot, ne mai ramane si bani pentru haine, chestii asa. sa avem sa ne distram.
Ce parere aveti? Mie sincer mi se pare acceptabila.

8 răspunsuri:
| ĂlaRău a răspuns:

Sfatul meu e sa nu. O sa "ti se ia" si de tara asta. In plus, daca nu ai nimic al tau nu are rost. Mereu vor aparea neintelegeri.

| GabiDumitrescu a răspuns:

O idee absolut cretina. Ti s-a aplecat de la prea mult bine.

| christall a răspuns:

Foarte bine. Incercati si vedeti. Daca va intelegeti bine, o sa mearga.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Ca is prea multi prosti. nu ii mai suport, is si rasisti.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vino in Romania. Ai sa dai de ei si aici. Poate chiar mai multi.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Unde esti in Italia? Cam miros ca nu stii ce inseamna Romania. In primul rand ca cei care se intorc de pe plaiuri indepartate nu sunt prea bine vazuti nici in tara, vei simti alt " rasism ", apoi vei avea dificultati de adaptare tu. De traiul la comun cu prieteni nu vorbim pentru ca se stie ca da cu virgula. Vad atatea destine care nu-si gasesc locul incat ma intreb uneori daca nu facea bine Ceausescu sa tina granitele inchise, majoritatea sunt complet debusolati.

| lBroken69 a răspuns:

Pentru moment e bine, dar daca nu o sa urmezi niste studii superioara si nu o sa ai o sursa de venit destul de buna nu iti vei gasi locul, la casa ta, niciodata.