| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare. Am vrut sa incarc ceva prin intermediul aplicatiei capcut dar imi apar doar 2 sectiuni, "anuleaza" sau "alatura-te la pro". Au schimbat ceva?

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

CapCut nu mai e ce-a fost.
Acum au mutat aproape toate functiile interesante sub varianta cu plata.
Si continua sa mute luna de luna alte functii sub paywall.

Asa ca mai bine te orientezi spre altceva.

Daca vrei ceva foarte simplu, de incepatori,
ShotCut sau VSDC.
Eventual KdenLive, dar testeaza intai daca iti ruleaza fluent.

Daca ai un calculator decent (procesor cu 6 nuclee, 16 GBRAM, SSD si o placa video dedicata, mai noua de GTX 660 sau 750 Ti) atunci iti recomand sa inveti DaVinci Resolve, pentu ca are o varianta gratuita foarte puternica, are o interfata mai stufoasa dar foarte bine structurata, gasesti tutoriale berechet pe YouTube.

Nu exista nici un editor video mai puternic decat Resolve, care sa fie gratuit.
LA inceput ti se va parea greu, dar dupa ce investesti putin timp, garantez ca o sa-ti placa.

PS: nu are insa traducere automata in romana, precum avea Capcut (daca te logai cu TikTok).

2 răspunsuri:
| Stefa0072004 explică (pentru NLS):

De ce iti cere numar de telefon, adresa de email etc, cand il descarci?

| NLS a răspuns (pentru Stefa0072004):

NU trebuie sa introduci neaparat date reale
doar adresa de mail trebuie sa fie parca reala, si si acolo poti folosi un email temporar (daca nu vrei sa o pui pe a ta nicicum).

Si celelalte programe de editare video cer date, prin crearea unui cont, inclusiv CapCut, Adobe Premiere, AVID Media Composer First...

PS: iti recomand sa incerci si VSDC si Resolve.
Vezi care e mai simplu si mai potrivit pentru tine, dar cu Resolve poti face infinit mai multe chestii.