Scuze, nu am citit tot ce ai scris, dar îți pot spune părerea mea despre Lasconi. Este o femeie descurcăreață și care rezolvă probleme, a demonstrat asta în viața ei personală. Este o femeie muncitoare și onestă, a demonstrat și asta pentru că nu o vezi cu mașini de lux și vile. E o femeie luptătoare și patriot, altfel nu ar fi intrat în politică pentru că politica este foarte grea și mulți oameni buni se feresc de ea.
E firesc să aibă hateri, ce pretenții vrei să ai de la oamenii care încă cred că femeia e bună doar la făcut mâncare și copii?
Mai bine ai studia forma de guvernământ a României și după ce o înțelegi bine poți sa vi să ne povestești aici cum stă treaba cu intrarea în comunism. Și dacă tot a venit vorba de comunism poate citești și despre subiectul ăsta.
După ce reușești să înțelegi lucrurile astea o să vezi ca nu mai ai nevoie să pui astfel de întrebări și o să poți să faci singur o analiză obiectivă și să decizi singur pentru tine.
Corect, trebuie sa o votam pe Lasconi pentru că celălalt e un extremist pro rus și e foarte dubios, e amenințată democrația.
Nu te panica cu președintele deoarece în România parlamentul este puterea, nu suntem ca în SUA! La faza cu închiderea magazinelor nu știu ca nu i-am ascultat discursurile lui Călin Georgescu! Oricum parlamentul este important