| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU am și eu o întrebare: de ce se arunca cu acuzați împotriva lui Lasconi? Am înțeles ca vrea sa ajute Ucraina și chesti cu același sex. Dacă ma întrebați pe mine aici ar fi câteva diferențe. Domnu Călin a specificat de armata obligatorie și ca închide magazine, restaurante și altele, (adică a ordonat) în schimb din ce am înțeles la Lasconi, ea a specificat ca în România nu este interzis ca 2 persoane de același sex sa adopte un copil. Adică nu a obligat pe nimeni sa facă asta, doar a zis ca în România nu este interzis acest lucru. Spre deosebire de domnu Călin unde acesta ordona ca armata sa fie obligatorie și multe alte restricți. Eu as vota Lasconi doar ca să nu intram în comunism. Nu obliga pe nimeni sa fie împreună cu oameni de același sex și sa adopte un copil asa cum obliga Domnu Călin restrictiile ce urmează. Unii spuneți de chestia asta cu Rusia Ucraina, din ce știu, până și ceilalți anteriori fie ei președinți sau prim-ministri, au vorbit despre război, dar nu au băgat pe nimeni, și Lasconi a zis că vrea să ajute Ucraina nu am auzit să zică că baga România în razboi. Iar cu vaccinurile, din ce știu, domnul Arafat parcă a fost cu partea asta, nu Lasconi. Și ați putea vota Lasconi doar ca să nu intram în comunism. Asta este părerea mea, deoarece nu cred ca vrea cineva sa trăim ce a fost în anii "90 cu restricți la mâncare, la lumina, la libertate. În prezent lumea trebuie sa evolueze, sa se dezvolte, nu sa cadă in trecut. Trecutul este trecut, acum este prezentul și urmează viitorul și nu cred ca cineva vrea ca pe viitor sa fie ca în anii" 90 ca lumea trebuie sa evolueze nu sa cada în trecut. Care este părerea voastră?

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Scuze, nu am citit tot ce ai scris, dar îți pot spune părerea mea despre Lasconi. Este o femeie descurcăreață și care rezolvă probleme, a demonstrat asta în viața ei personală. Este o femeie muncitoare și onestă, a demonstrat și asta pentru că nu o vezi cu mașini de lux și vile. E o femeie luptătoare și patriot, altfel nu ar fi intrat în politică pentru că politica este foarte grea și mulți oameni buni se feresc de ea.

E firesc să aibă hateri, ce pretenții vrei să ai de la oamenii care încă cred că femeia e bună doar la făcut mâncare și copii?

| Holiday a răspuns:

Mergi si voteaza linistit pe Lasconi, e alegerea mai mult decat corecta.

| G777 a răspuns:

Mai bine ai studia forma de guvernământ a României și după ce o înțelegi bine poți sa vi să ne povestești aici cum stă treaba cu intrarea în comunism. Și dacă tot a venit vorba de comunism poate citești și despre subiectul ăsta.
După ce reușești să înțelegi lucrurile astea o să vezi ca nu mai ai nevoie să pui astfel de întrebări și o să poți să faci singur o analiză obiectivă și să decizi singur pentru tine.

| Xena20 a răspuns:

Corect, trebuie sa o votam pe Lasconi pentru că celălalt e un extremist pro rus și e foarte dubios, e amenințată democrația.

| LisaJulie a răspuns:

Nu te panica cu președintele deoarece în România parlamentul este puterea, nu suntem ca în SUA! La faza cu închiderea magazinelor nu știu ca nu i-am ascultat discursurile lui Călin Georgescu! Oricum parlamentul este important