| AllexTheWolf a întrebat:

Asta o sa para ciudat laughing. Am un Sony Ericsson xperia arc s si vreau sa iau niste aplicatii, si e una pe care nu pot s-o iau dupa google play pentru ca am costul suplimetar 64 de Euro, si imi permit sa mai folosesc 1kb de net. Se numeste Talkin Ben laughing si an luat-o de undeva, dar imi cere un dowload la ceva, si vechea poveste cu netu'. Ma puteti ajuta cu un link, va rog. Funda celui ce da aplicatia si imi si merge. Si daca stiti cum sa fac mai multi bani la farming simulator 2009.

Răspuns Câştigător
| kaBooMx a răspuns:

Cauta numele aplicatie ( sa zicem ca aplicatia se numeste "apa") pe google sub forma apa.apk download
Apoi pui acest fisier in telefon si intri in el si ii dai instal. Daca nu te lasa, du-te la setari, aplicatii si bifeaza surse necunoscute, si apoi reia pasul. Si daca iti cere chestia aia de descarcat, fie o poti descarca prinf wifi, fie cauti extensile pe google. Gen talking ben sd data for Sony xperia arc. Funda?

5 răspunsuri:
| AllexTheWolf explică:

Greseala mea: "...nu imi permit sa mai folosesc 1kb de net...", "Talking Ben" Greseala mea.,

| UltimateFlame101 a răspuns:

Scuze frate chiar si daca il iei de pe google play tot iti va arata download-ul ala deci...scapa de costsi i-al dupa aia scuze ca nu te pot ajuta

| AllexTheWolf explică (pentru UltimateFlame101):

Mersi ca ai raspuns, daca nu aveam alta solutie, asta faceam, asteptam sa scap de cost. Asta e mai greu la telefoane d-astea performante, doar ca puteau face ca la Nokia, sa le dowloadezi dupa site si sa lw transiferi prin USB. Mersi ca ai raspunswinking

| AllexTheWolf explică (pentru kaBooMx):

Mersi de ajutor, o sa ma ajute si la urmatoarele aplicatiiwinking

| UltimateFlame101 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Nai pentru ce

Întrebări similare