Postul il tii cu inima si cu sufletul, nu conteaza o bombonica Skittles. Degeaba nu mananci anumite alimente si tii post daca nu tii si cu sufletul, daca vorbesti urat, etc...
Da, dar fi foarte atent. E foate mica Skittels de aceea, nu mai lua fi mai atent.
O bombonica, nu conteaza atata timp cat a fost o greseala, si daca tii cu inima nu conteaza acea mica bomboana... si ciocolata aceea e posibil sa fi fost cu cacao si sa fie de post, asa ca nu te ingrijora. Tine incontinuare
Sunt de acord cu ceea ce a zis Madalin, nu poti sa tii post doar ca sa te dai smecher, oricum mai poti tine, ca doar e bombonica mica dar dupa ar fi mai bine sa nu!
Tu ca tu.dar cunosc persoane care primesc dezlegare la tigari in post, deoarece nu se pot abtine sa nu fumeze pe perioada postului, asa ca tu n-ai nimik.Si eu unu ori cum nu cred in God, fara suparare dar din ce in ce mai multi oameni isi dau seama ca e o totala vrajeala si se ascund multe lucruri ce nu ar trebui stiute de toata lumeain legatura cu God. Daca nu ma crezi, cauta articole despre biblioteca ascunsa a Vaticanului, nu zic asta ca sa corup,
ci ca fapt divers
Asa am facut si eu Luni, am baut putin lapte, dar nu coneaza atata timp cat nu ai fact-o intentionat.
Tare de tot, am citit si eu, am documentare si filme de a lui david icke, stai linistit ca nu mai dureaza mult pana se va afla secretul
Aoleu si tigarile nu am voie sa le las? inseamna ca jung in iad, sef pe acolo