| MiculFaraon a întrebat:

Azi am zis si eu sa tin post azi si din greseala am luat o bombonica gen Skittles doar ca era plina cu ciocolata.Mai pot tine in continuare sau.? sad

13 răspunsuri:
| MadalinNedelcu a răspuns:

Postul il tii cu inima si cu sufletul, nu conteaza o bombonica Skittles. Degeaba nu mananci anumite alimente si tii post daca nu tii si cu sufletul, daca vorbesti urat, etc...

| Diavolcata a răspuns:

Da, dar fi foarte atent. E foate mica Skittels de aceea, nu mai lua fi mai atent.

| elly2love a răspuns:

O bombonica, nu conteaza atata timp cat a fost o greseala, si daca tii cu inima nu conteaza acea mica bomboana... si ciocolata aceea e posibil sa fi fost cu cacao si sa fie de post, asa ca nu te ingrijora. happy Tine incontinuare happy

| codrutz0000 a răspuns:

Sunt de acord cu ceea ce a zis Madalin, nu poti sa tii post doar ca sa te dai smecher, oricum mai poti tine, ca doar e bombonica mica dar dupa ar fi mai bine sa nu!

| CoRnEtEL a răspuns:

Tu ca tu.dar cunosc persoane care primesc dezlegare la tigari in post, deoarece nu se pot abtine sa nu fumeze pe perioada postului, asa ca tu n-ai nimik.Si eu unu ori cum nu cred in God, fara suparare dar din ce in ce mai multi oameni isi dau seama ca e o totala vrajeala si se ascund multe lucruri ce nu ar trebui stiute de toata lumeain legatura cu God. Daca nu ma crezi, cauta articole despre biblioteca ascunsa a Vaticanului, nu zic asta ca sa corup,
ci ca fapt divers

| Lucas3031 a răspuns:

Trebuie sa te abti de la ciocolata dar daca vrei iti iei ciocolata de post

| Pandaaaaaaaa a răspuns:

Asa am facut si eu Luni, am baut putin lapte, dar nu coneaza atata timp cat nu ai fact-o intentionat.

| Adry05 a răspuns:

Da, dar ţine de acum încolo.

| MEIALI a răspuns:

Nu mai poti tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CoRnEtEL):

Tare de tot, am citit si eu, am documentare si filme de a lui david icke, stai linistit ca nu mai dureaza mult pana se va afla secretul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufletul sa- l ai curat, nu conteaza o bombonica, ci sa fii bun, sa ajuti, sa te gandesti cum sa faci bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CoRnEtEL):

Aoleu si tigarile nu am voie sa le las? inseamna ca jung in iad, sef pe acolocrying

| aumih16 a răspuns:

Nu era skittles! era bulina din aceea neserioasa de ciocolatalaughing