| Danyel129 a întrebat:

Cum as putea sa mai fac spatiu in hard disk C? Am doar 41 MB liberi din 20 gb...

11 răspunsuri:
| Dinamovistul101 a răspuns:

Sterge ce nu iti foloseste.big grin

| Danyel129 explică (pentru Dinamovistul101):

Folosesc cam tot...alta idee?

Răspuns utilizator avertizat
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Faci o curatare si o defragmentare in partitia C.

| Kennedy97 a răspuns:

Pai daca iti apare jos un balon cu mesajul de atentionare ca ai putin spatiu in C, tu poti intra in balonul respectiv dand click pe el si sa continui cu cerintele care le cer ei...

Răspuns utilizator avertizat
| stlucian a răspuns:

CEI 41 MB nu-ti ajung nici pentru defragmentare! Ai nevoie de cel putin 15% din toti 20gb.MUTA CE CREZI CA VREI SA PASTREZI IN "D" APOI LE STERGI! CAM TOT CE AI INSTALAT SE DUCE IN "C" DACA NU AI ALES ALTA PARTITIE/FOLDER. Cand instalez ceva alege TU UNDE SA SA DUCA! Mai toatele jocuri/fisiere/aplicatii se duc in "C"! DE AIA NU MAI AI LOC! Cum poti face sa nu mai ramai "blocata" la partitia "C" cred ca sti unde ma gasesti.

| Danyel129 explică (pentru stlucian):

Am reusit sa fac 236 MB

| Принцесса1221 a răspuns:

Pai sunt multe failuri care nu ati folosesc la nimic doar ocupa spatiul. Ei bine am avut si eu asa problema. Cel mai usor este sa downloadezi AdvancedSystemCare6 dupa instalare faci o scanare simpla care ati sterge toate failurile nefolositoare si plus la asta imbunatateste starea pc`uluiwinking Foarte simplu )

| stlucian a răspuns (pentru Danyel129):

15 % din 20 gb = 3gb necesari pentru defragmentare.Totusi cu o defragmentare nu castigi decat cativa mb.Asta ar putea raspunde nevoilor tale: http://www.videotutorial.ro/? p=10063. Bafta

| chiritagabriel15 a răspuns:

Foloseste cclear. este in program care iti goleste C-ul de fisierele nefolositoare.