anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau funda, am o mica problema.Eu vorbesc cu o fata pe care am intalnit.o pe o pagina de fb, deci nu ne cunoastem.ea are 13 ani sj eu 14, problema e ca de bobarbaci am fost beat laughing, si m.am rugat de ea sa imi dea poze cu curul ei etc, si mi.a dat, acum daca mama sa afla, poate afla cumva mama ca am facut eu asta? Ma refer sa dea la stiri sau cv de genul laughing
P.S nu vreau raspunsuri rautacioase, cu totii a.ti fost de varsta mea

Răspuns Câştigător
| Wihox a răspuns:

La 14 ani numa d-astea faceam. :v
Si daca afla sunteti amandoi minori deci nu are nici o relevanta.

| anonim_4396 explică (pentru Wihox):

Dar se poate da la stiri? adica sa afle mama? laughing

| Wihox a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu man. Daca ai sti icate dintr-astea se intampla in fiecare zi. Sunt probleme mult mai mari in lume decat sa vada lumea ce fund ai primit tu. Exista nenorociti de 40 + ani care profita de fete de 13 ani. Tu fiind de 14 ani e acceptabil si legal. Si daca afla mama ta cu ce esti tu devina? e ceva normal.

| anonim_4396 explică (pentru Wihox):

Eh. tot o sa ma certe laughing), deci nu are cum sa afle?

9 răspunsuri:
| Mnup a răspuns:

Nu prea cred ca se da la stiri. Cate nu se intampla? Chill, man, nu-i panica laughing). Da-mi si mie facebook-ul tau. Poate vorbim acolo, no?

| Ioana0606 a răspuns:

Nu, nu va da nimeni la stiri. Poate doar tac-su iti va zbura creierii cu o pusca, dar in rest nimic grav.

| Constantin_Adrian_1995_Un1e a răspuns:

Nu exista frate sanse sa se de-a la stiri, prioritate au crimele, violurile, etc laughing eventual o sa va certe, aveti grija si voi sa nu se afle..si mi-a placut partea cu betia la 14 ani..imi aduci aminte de mine laughing)) bafta!

| anonim_4396 explică (pentru Constantin_Adrian_1995_Un1e):

Pai, familiile nu se cunosc, nu au nici-o treaba in ele, exista sanse sa afle mama? laughing)

| Constantin_Adrian_1995_Un1e a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai depinde de tine. daca esti un pic precaut nu afla, si chiar daca afla nu are ce sa se intample asa gravwinking te-o certa putin si aia e.ii explici ca e dragoste din aia mare laughing..succes

| Alex_Alex_1991_YZqm a răspuns:

Loool laughing))) buna aia laughing