La 14 ani numa d-astea faceam. :v
Si daca afla sunteti amandoi minori deci nu are nici o relevanta.
Nu man. Daca ai sti icate dintr-astea se intampla in fiecare zi. Sunt probleme mult mai mari in lume decat sa vada lumea ce fund ai primit tu. Exista nenorociti de 40 + ani care profita de fete de 13 ani. Tu fiind de 14 ani e acceptabil si legal. Si daca afla mama ta cu ce esti tu devina? e ceva normal.
Nu exista frate sanse sa se de-a la stiri, prioritate au crimele, violurile, etc eventual o sa va certe, aveti grija si voi sa nu se afle..si mi-a placut partea cu betia la 14 ani..imi aduci aminte de mine )) bafta!
Pai, familiile nu se cunosc, nu au nici-o treaba in ele, exista sanse sa afle mama? )
Nu, nu va da nimeni la stiri. Poate doar tac-su iti va zbura creierii cu o pusca, dar in rest nimic grav.
Nu prea cred ca se da la stiri. Cate nu se intampla? Chill, man, nu-i panica ). Da-mi si mie facebook-ul tau. Poate vorbim acolo, no?
Pai depinde de tine. daca esti un pic precaut nu afla, si chiar daca afla nu are ce sa se intample asa grav te-o certa putin si aia e.ii explici ca e dragoste din aia mare ..succes
catalin542000 întreabă: