| Ucv_Gabriel_1994 a întrebat:

de 2 zile ma confrunt cu o problema legata de USB, am un laptop Asus x55a si am bagat in locul mousului un cititor de card pentru a descarca ceva in laptop, mi-a cerut sa instalez acel cititor si am facut-o, apoi cand sa bag mousul am realizat ca nu mai merge absolut deloc, am luat alt mouse, am vazut ca nici acesta nu merge, am reinstalat windowsul (7 ) am vazut ca nici asa nu merge, am instalat windowsu-l 8 aceeasi problema, chiar nu stiu ce sa mai fac, va rog dati-mi un ajutor cat de mic

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Sa reinstalezi windows de doua ori pentru un mouse...esti tare calm. ai incercat in alt usb sa vezi daca recunoaste mouse? e o marca din aceea rara mouse? ma mira faptul ca nu il recunoaste. cand ai formatat aveai mouse conectat? incearca sa opresti touchpad si sa conectezi mouse. sau cand startezi sa ai mouse conectat. si incearca si cu alt mouse si vezi daca se comporta la fel. eu intotdeauna recomand marca Logitech sau Microsoft. astea doua nu dau probleme in aceasta privinta.

| Ucv_Gabriel_1994 explică (pentru gelu1970):

Mouse-ul este unul Omega, dar am incercat si cu unul Microsoft si aceeasi problema, din momentul in care nu mi-a mai mers a formatat tot, asa mi sa recomandat