anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Eu sunt de recent intr-o relatie la distanta as putea spune. 130 km (nu mi se pare tare mult) dar totusi. Cand ne vedem, totul este perfect! ma simt implinit, mă simt atata de bine, am chef de viata, am putere sa fac orice, dar cand stam la distanta, fata mai trimite tot felul de reel-uri, mesaje (ascunse) as putea spune care pe mine ca baiat mai tot timpul mă deranjeaza. Fata este mult mai mica decat mine, dar nu o iau asa eu, o iau la modul : Pare destul de matura și cred că nu face unele chestii doar asa. Uneori îi place sa ma tachineze prin mesaje (sa ma enerveze, sa arunce cate o pastila) ca un mic exemplu, mie nu imi place de ce nu pune si ea inca o poza pe instagramul ei cu mine, chiar inca nu îi place ca persoana sa faca poze, sa se afiseze, etc. Totusi ca baiat si cum sunt mai iubitor la caracter decat ea, imi place sa vad ca pune macar o poza. Dar ea tot amana, nu cred ca este neaparat ceva rau, chiar daca uneori imi da de inteles unele lucruri, sau daca pur si simplu chiar este ceva rau? dau FUNDA

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Inteleg.Atunci cred ca iti faci griji degeaba. Ai incredere in ea si in ce aveti voi doi, adica aceasta relatie construita pana acum.

14 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Parca erau 150km...
Suna a pedofilie totuși

| benybiro112 a răspuns (pentru Catrice):

Nu ma intereseaza cat erau, nu stiu exact ori 150 ori 130. dar ce spui tu aici e de minte slaba. vrei macar sa citesti tot si sa ma ajuti cu un sfat?

| Miina97 a răspuns:

Și eu aman afișarea cu iubitul meu datorită unor persoane care ar face mișto de relația noastră în special de el. Și între mine și el e o diferență de 8 ani. Eu consider ca atâta timp cât eu și el ne iubim și ne înțelegem e ok sa fim mai privați. La voi cum este distanța, să nu cumva sa aibă pe altcineva. Cat de des va vedeți față în față?

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa arunci pastile si sa trimiti mesaje cu subinteles denota imaturitate. Poate ar fi mai intelept sa-ti cauti pe cineva de varsta ta, altfel veti ajunge la tot felul de certuri stupide deoarece nu stiti sa comunicati. Daca nu doreste sa posteze poze cu voi, probabil nu vrea sa se afiseze cu tine. Ai intrebat-o de ce tot amana, daca nu cumva ii este rusine cu tine?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

130 de km, tot distanță este. Iar ce se întâmplă online între voi, nu e relație ci pseudo relație.

| benybiro112 a răspuns (pentru Miina97):

Cam la o saptamana. dar fata este pocaita, si eu la fel. nu vreau sa zic prin asta ca ne dam mari sau suntem noi cei mai buni, dar ne luptam zi de zi ca oameni pocaiti sa fim buni si loiali. fata se vede ca ma iubeste, chiar ieri mi-a dat telefonul si a zis : fa ce vrei cu el, uitate! dar ea inainte sa vb cu mine, a mai discutat cu un baiat (doar discutat) timp de 3 ani. tot la distanta si dupa cum vad a trecut destul de mult timp laughing si mai trecea daca nu interveneam eu ca să-i arat ceea ce simt, ceea ce pot și ceea ce vreau. Ea nu a mai avut relatie niciodata si eu sunt primul chiar daca am 24 si ea 17. Nu fac judec deloc varsta, daca fata e matura si ma iubeste, nu e problema de varsta. Dar ea cum a vorbit doar cu el, s-a atasat putin, nu zic ca nu. dar i-am zis: Nu e ok sa mai ii raspunzi la baiat daca esti in relatie cu mine normal. Si a zis: Nu ii raspund ca vreau neaparat, ii raspund că e chestie de bun simt, nu e ca si cum ai vorbi cu cineva 2 luni gata, au fost 3 ani! ok si am zis eu: Atunci arata-i incetu cu incetu ca ai prieten sau ca esti ocupata. Si asa a facut fata, ii da mereu de inteles prin vorbit sec, că are deja pe mine.

| benybiro112 a răspuns (pentru dullcat):

I-am zis: iti este rusine cu mine? a zis din prima : Doamne fereste ce te aud…! nu imi este, doar că sunt unele persoane care barfesc des, suntem si la inceput de drum inca, avem doar 2 luni de relatie, dar o sa pun! asa mi-a zis sad e putin complicata fata, imi dau si eu seama, dar pe alta parte o si inteleg: Nu a mai avut relatie niciodata, nu e la fel de siropoasa ca mine, dar de iubit ma iubeste caci mi-a demonstrat de mii de ori asta. ne cautam des, chiar daca lucreaza mult. tot la 2-3 ore imi scrie sau ma suna! ce parere ai?

| Catrice a răspuns (pentru benybiro112):

Tu ai 23 ani, ea e mult mai mica, ceea ce de obicei înseamnă peste 5 ani
Tu ești posesiv, ea vrea să-și trăiască viata
Ce e greu de înțeles?

| faranume30 a răspuns:

Buna! Nu o grăbi si nu o forta, cel mai bine este sa discuți cu ea despre asta daca o iubesti!

Si ce inseamna asta mai exact? ma refer la ce ai zis tu

Ca ar trebui sa o lași să-și găsească unul de vârstă ei...zic și eu ca idee.

Pai suntem in relatie deja, de 2 luni și ne iubim maxim. chiar e vorba de iubire aici, chiar daca fata raspunde mai greu ca munceste. crezi tu ca trebuie neaparat sa ajung la chestii de genu’?

Dacă tu crezi ca la 17 ani vrea măritiș...

Nu am zis ca vrea, am zis că relatia poate continua mult