| Anonim9997557 a întrebat:

Intrebarea mea e daca este posibil ca un minor sa deschida un cont atasat la un card de debit la ING? Bineinteles, insotit de un părinte. Vreau sa stiu toate detalii, de la ce documente am nevoie, se face la un ghiseu, pot adauga cardul in aplicatie? Poate minorul să depuna cat si sa extraga orice suma fara a fi insotit de parinte? Multumesc!

10 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Da, poate. Iti trebuie doar buletinul si normal ca poti inregistra cardul in aplicație si poti scoate bani singur de la bancomat.

| cristimihailov a răspuns:

Salut, stai usor, nu te agita.
Daca vrei si vrei neaparat, poti sa suni la sucursala si sa intrebi ce acte sunt necesare.
Cardul o sa iti vina mai tarziu, asa ca nu te ambala.

| RxTx a răspuns:

ATENTIE LA majoritatea bancilor te lasa sa pui bani dar nu te mai lasa sa ii scoti eu asa am patit cand aveam 12 ani am pus bani la cec apoi am tot pus bani apoi am tot pus bani apoi am vrut sa scot bani cand aveam 17 ani si mi-au spus ca nu se poate sa scot de cat daca vin cu parintii sa inchid contul si sa imi dea toti banii

atenti la chestia asta sa nu te lase de cat sa depui si sa nu iti dea voie sa scoti pana la 18 ani

| Merry17 a răspuns:

Ai nevoie de cartea de identitate și certificatul de naștere al minorului, dumneavoatră puteți solicita emiterea unui card duplicat pentru contul dumneavoastră, card pe care va apărea numele minorului, puteți seta o limită de tranzacții dacă nu doriți ca acesta să aiba acces la toți banii

| Anonim9997557 explică (pentru Merry17):

Adica vrei sa spuneti ca nu este nevoie de un alt cont si ca se poate duplica un alt card atasat la un cont deja existent? iar cel de al doilea card sa fie cu numele minorului? interesant

| Merry17 a răspuns (pentru cristimihailov):

La ING cardurile pentru lei se fac pe loc

| cristimihailov a răspuns (pentru Merry17):

Si zici ca apuca in acel moment sa iti tipareasca numele pe card?

Sau iti dau unul fara nume temporar, pana cand iti vine cel final?

Au un dispozitiv acolo, si pe card este scris numele tau, doar ca nu este scris din acela iesit in relief e scris cu un laser sau ceva.

| cristimihailov a răspuns (pentru Merry17):

Am inteles. E temporar?

Nu!