| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU, pe tiktok de exemplu la orice postare toți îl vor pe Călin de parca el le face viitorul mai bun, de parca le da aur, de parca le v-a oferi și mai multe libertate. M-am uitat pe tiktok și nu exista ca în comentarii, minim o persoana sa nu zică "Călin președinte" și când ma gândesc ce o sa fie cu tara, în loc sa evoluam în tehnologie, ne întoarcem în trecut. Degeaba am fi unii împotriva dacă mulți pe el în vor

5 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Draga mea, aia nu sunt "oameni" reali. Aia sunt botii de care intreaba lumea. Nu e o persoana in spatele acelor conturi, ci algoritmi si programe care posteaza automat.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

In realitate da, poate sunt oameni care il sustin foarte mult insa sunt si oameni care ii pot face reclama pentru o anumita suma de bani.Cifrele din online nu vor fi biciodata exacte deoarece o persoana poate detine cate conturi doreste.

| NLS a răspuns:

Important e sa nu iasă cele 3 partide cu majoritate în parlament. (sos, aur, ppr)

Daca obțin 51%, e grav, putem sa ne facem bagajele și sa cautam repede o tara adoptiva.

| DandG2304 a răspuns:

Aia sunt roboti. Pe reddit au aparut diferite capturi din modul lor de operare si cum ii invata sa comenteze la postari, sa faca reels si sa prinda tot prostul doar ceea ce vrea el sa auda.

| mihai69 a răspuns:

Nu se mai cheamă TikTok, ci DobyTok!