Draga mea, aia nu sunt "oameni" reali. Aia sunt botii de care intreaba lumea. Nu e o persoana in spatele acelor conturi, ci algoritmi si programe care posteaza automat.
In realitate da, poate sunt oameni care il sustin foarte mult insa sunt si oameni care ii pot face reclama pentru o anumita suma de bani.Cifrele din online nu vor fi biciodata exacte deoarece o persoana poate detine cate conturi doreste.
Important e sa nu iasă cele 3 partide cu majoritate în parlament. (sos, aur, ppr)
Daca obțin 51%, e grav, putem sa ne facem bagajele și sa cautam repede o tara adoptiva.
Aia sunt roboti. Pe reddit au aparut diferite capturi din modul lor de operare si cum ii invata sa comenteze la postari, sa faca reels si sa prinda tot prostul doar ceea ce vrea el sa auda.
Crede mă, decât Lasconi cu LGBTQ mai bine El. So zic asta pentru că tatăl meu e prieten cu el și îl cunoaștem. Vrei o țară in care la fiecare pas sa vezi lesbi și homo? O țară care sa fie pro avort? Cum e ea? O țară care sa fie distrusa, pe scurt? Informează te despre el și ceea ce vrea să facă și na... După poate îți schimbi părerea. Pot da mai multe detalii despre acestea în privat, cine dorește.
Se pare ca trollii imbecili ai lui Georgescu au ajuns si pe aici.
Oricum, doar cei complet imbecili ar putea vota un jeg ca Georgescu.
Duminică au votat cu Georgescu cei cu câlți în cap.
Să nu uităm că dușmanul natural al României este Rusia. Iar Georgescu este sponsorizat de Kremlin. De-a lungul istoriei au fost 12 invazii rusești în România - dar ce să le faci unora cărora tik tokul le-a lichefiat creierul și l-a transformat în muci.
Cont facut azi pentru a „sprijini" pe CG.
Foarte credibil.
De parcă persoanele cu o orientare sexuală diferită și-ar schimba-o în funcție de cine e președinte.
Da, e mai bine să stați cu toții în țară, să nu mai umblați creanga prin vestul decadent, să vă trimiteți copiii să facă doi ani de armată obligatorie. Să refacem fabrica de Lăstun etc.
Sictir efendi!
Comentează tu mult. Mai vorbim când ajunge Calin Georgescu președinte. Apoi sa vii sa mi comentezi
Pe mine nu mă faci tu trol. As putea zice și eu la fel. Că tu ești trolul lui Lasconi sau al celui pe care l votezi.
Și ala complet imbecil poate ești tu. La vârsta ta ești destul de prost informat. Eu la varsta mea is de 100 și de 1000 de ori mai informată ca tine. Mai informează te și după ce ajunge Calin Georgescu președinte mai vorbim. După vii și zici că pleci din țara sau ce mai urmează? Că nu o să ți convină că e președinte. Abia aștept să văd ce o să mai zici.
Că să înțelegi, el a zis când a fost întrebat online dacă are sumă de bani pentru ca să fie sponsorizat a zis că nu și urmărește mai întâi și apoi vorbești. Că dacă avea bani crede mă că nu mai puneau oamenii pe tik Tok și de aia îl pun pe tic toc pentru că i au blocat conturile lui. Nu nu el a pus oamenii au pus uită te la cei care au postat pe tik Tok despre Călin Georgescu și o să vezi că nu i contul lui. Pentru că el are conturile blocate de către minister. Și dacă vezi cum se ambalează toată lumea acum pentru că Călin Georgescu este în primul loc o să înțelegi și de ce și de ce îl dau în judecată la uniunea europeană pentru că a pus pe tik Tok și n ai voie dar Marcel ciolacu? Nu a pus pe tiktok? Sau Lasconi? Ba da, dar pe ei nu are nimeni ciuda pentru că nu sunt pe locul 1. De aia.
De fapt, informarea ta tinde catre zero. Practic esti complet analfabeta functional. Cat de imbecil sa fii sa crezi ca orientarea sexuala a cuiva depinde de cine este presedinte. Si oricum, de ce ar deranja pe cineva sa vada homosexuali?! De fapt, deranjanti nu sunt ei, ci cei complet imbecili, ca tine. Si nu e vorba de "pro-avort", ci de o tara unde avortul este permis, cum e si normal, ceea ce e total diferit.
Daca, prin absurd, ar iesi presedinte jegul de Georgescu, as spune ca suntem o tara unde analfabetii functional au ajuns majoritari. Adica o tara de tot rahatul. Oricum, nu suntem departe. Studiile arata ca 40% dintre romani sunt exact in situatia asta. Iar felul in care s-a votat duminica, confirma asta.
Te rog frumos invata sa folosesti virgula si apoi comenteaza-mi
Cu siguranță dacă chistigă domunl Georgescu nu o să mai fie persoane LGBT că așa se procedea și în comunism erau băgați la puscărie.
Și care e problemata până la urmă cu ei că nu există 1 persoană să aibă argumente reaționale împotriva lor.
Avortul e un drept necesar în cel puțin două situați: viața mamei e în pericol și probabil și a copiluluo, viol.
Dacă strategia ta de viitor e să ei drepturi de la oameni atunci gresesti.
O țară precum cele din UE unde persoanele LGBT sunt pretutideni e o țară plină de culoare, fericire și iubire.
FreddieM întreabă: