| Tonnii a întrebat:

Sunt nou aici..si ma intrebam ce tot inseamna funda la ce foloseste, de ce e asa importantathinking ..si daca tot o sa-mi explicati o sa dau si funda.laughing

Răspuns Câştigător
| Abibina a răspuns:

Stii cum e la concursuri? Locul I primeste o funda albastra de exemplu. Raspunsului pe care il crezi tu cel mai corect sau care te-a ajutat, ii poti acorda o funda (daca vrei). Din cate stiu, cu cat aduni mai multe funde, devii ca un fel de bun sfatuitor aici pe site. Nu stiu sa explic mai bine de atat.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Conform regulamentului TPU:
Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.

| TheStory a răspuns:

Funda = raspuns castigator
Nu ajuta la nimic.

| kitten95 a răspuns:

Dai funda raspunsului care te-a ajutat cel mai mult si care pur si simplu ti-a placut. atunci cand dai funda, userului respectiv ii ridici rangul, are mai multe puncte si are sanse mai mari de a fi ales userul lunii de exemplu.

| Lorenushh a răspuns:

Buna:* Unii utilizatori iti dau mai multe raspunsuri la o anumita intrebare iar raspunsul pe care il crezi tu cel mai bun si care te-a ajuta ii poti da FUNDA! Sa revin: un anumit utilizator vrea sa obtina cat mai multe FUNDE si cu ajutorul acestuia devine UTILIZATORUL anului sau a lunii, poate castiga si ceva material prin acest lucru! te pup [ si "funda"? laughing)) ]

| Tonnii explică:

Am sa.i dau funda ei pentru ca a raspuns prima..si rasp au fost toate asemanatoare..deci ea a raspuns prima a primit funda.happy