| adisuk18 a întrebat:

Treaba sta in felul urmator cum fac sa schimb screnu acela cand aprind pc nu de la windows ami apare de ex am placa baza MSI si ami apare screnu cu MSI deci cum fac salschimb proogram cv am mai facut o data chestia asta la o placa de baza Asus dar nu mai stiu cu ce care ma ajuta dau funa :*

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Biosul? cand intra imaginea cand intri in windows? la aprinderea pc ului?

| adisuk18 explică (pentru RAY):

Cand aprind pc-u imi apare logo acela cu numele la placa de baza MSi etc aia vreau s-o schimb

| RAY a răspuns (pentru adisuk18):

Ala e biosul si mie imi intra pentru o secunda, nu ai ce face decat sa uptezi biosul daca faci prosti ramai fara placa de baza ce mare deranj e

Bani nenicule fara suparare da lasate frate de pc-uri nu prea le ai de loc laughing) al nu e biosu e logo de la placa de baza al chipsetului era un program asemanator cu tuneup dar nu mai stiu cum se numeste. nu ca tine u habar nai nene cu ce se mananca o placa de baza si ce functi are o plka se arede ori de voltaj sau alte alea ori deteriorare ori scur nu ca schimbi screnu deci laste fratioare mai documenteazate mai bine ca scoti numai prosti pe gura laughing

| RAY a răspuns (pentru adisuk18):

Mai copile eu te-am intrebat frumos cand intra in windows, programele se instaleaza in windows ma da tu habar nu ai apropo placa de baza nu-i un program

Nu ca u ai cv frate pe bune laughing am specifica si in intrebare ca nu screnula la windows sau boot screnu ci lego de la placa de baza daca nu sti nu-ti mai da cu parerea frate laughing un sfat stinge pc aruncal si bagate la somn lasate browinking