| xbastanu a întrebat:

Salut tuturor. Care este cea mai buna camera de pe Android? Mai ales pentru pozele de portret.

8 răspunsuri:
| mezeicristina33 a răspuns:

Candy camera, b612 si retrica! acum sunt mai multe care sunt bune si ele eu ti le recomand pe acestea! bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Pool77 a răspuns:

Google Pixel bate in momentul de fata orice camera de pe un telefon mobil.
Inainte de aparitia Google Pixelului, cea mai buna camera era cel de pe S7 Edge.

| Pool77 a răspuns (pentru Zazen):

Oioi, vezi sa nu se sparga camera de la atatia megapixeli. laughing
Cu astia 16 ai mei te bag in buzunaras, lentila este prea mare 2.0, despre cea frontala sa nu vorbim ca e jale.
Si cu 12 mpx de pe S7 te bag in buzunaras, nu are nici o legatura mpx cu calitatea pozei.

laughing)
Bine prietenas, stai cu aia 23mpx si fa gura mare, cred tu te incadrezi aici.
Dar nu e nimic, fie cum vrei tu, Sony bate orice. laughing

Esti amuzant, daca nu te interesezi de ce vorbesti pe langa?
32Gb este suficient, doar daca nu esti vreun om obedat si descarc n filme pe telefon.
Designul nici mie nu-mi place, cu ce te ajuta rezistenta la apa?
Cred ca am acut peste 10 telefoane in toata viata mea, nici una n-a "murit" cazand in apa, oricum, daca fac dus n-am nevoie de telefon, iar in vana n-o sa ma distrez sa-l arunc in apa, orice se poate intampla, iar nici o marca fie ea Apple Samsung Sony nu-si asuma raspunderea pentru deteriorarea la apa.
Daca nu exceleaza in foto lasa ca exceleaza Sony, uita-te doar la cateva comparatii sa vezi in ce hal bate orice telefon, iar filmeaza 4k, ce-ti trebuie mai mult?
Personal, nu folosesc telefonul pentru poze, si pentru orice ai folosi-o, indiferent ca poze de peisaj, selfiuri nici Instagram si nici Facebook nu permite poze mai mari de 4-5 mpx, deci mpx sunt practic degeaba, desigur doar daca nu vrei sa imprimi ceva.
https://www.youtube.com/watch?v=6_qmF77on7o
Poftim, ti-l recomand sa vezi si tu cat de bine se descurca in video-uri, mai ales stabilizatorul optic.
Stiu ca e greu de recunoscut insa cam bate tot, mai ales Samsung in zonele neiluminate face niste poze cu camera frontala de toata jena.
https://www.youtube.com/watch?v=6m787gm1WkI
Poftim doar sa vezi in ce hal iti bate Z5-ul.