Buna! Eu sunt la mate-info a 11-a! Banuiesc ca este un liceu/colegiu de prestigiu daca e media asa mare de admitere! Dar fii sigur ca o sa descurci, eu nu am avut note la fel de bune ca tine, adica nu am avut never media 10 pe un sem, dar media pe 5-8 a fost buna, 9.85, la examen am luat 9.05 la mate si la romana 9.70, de la 9.37 media de examen, m-a ridicat la 9.49 cu media din 5-8! La simulare am luat 5.60 la mate, imi era frica, dar examenul a fost a fost pe cat se poate de usor, mai ales la mate! Esti un elev cu potential si sigur vei intra la mate-info! Ca sa te ajute mai mult, ia-ti o culegere la mate cu subiecte de examene! O sa te ajute enorm! Eu sunt la intensiv informatica si m-am descurcat bine pana acum! Am avut medii anuale foarte bine! Am scris cam mult, sper ca ai inteles ceva, nu trebuie sa disperi, fii increzator in tine si o sa reusesti! Daca ai vrea nelamurire, sa imi zici! BAFTA LA SIMULARE SI LA EXAMEN!
Super raspuns. M-ai incurajat enorm. Daca imi poti da un Facebook, un skype sa mai discutam ar fi super.
catalin542000 întreabă: