| xr0x a întrebat:

Va rog daca ma puteti ajuta cu ceva asi fi foarte recunoscatoare kiss... am un telefon Nokia 113 si as vrea sa il decodez eu, fara a da 80 de lei la un service :-( telefonul e destul de inferior nu valoreaza el, cat e decodarea :-(! daca ma puteti ajuta spuneti-mi ca am incercat cam tot ce e posibil si nu mi-a iesit :-| - am descarcat vreo 10 programe si nu am gasit tipul asta de telefon in lista de marci Nokia :-(! Va multumesc din suflet kiss!
Oricum stiu ca poate nu e un premiu prea mare dar aveti o funda garantata daca ma veti ajuta... cel mai bun raspuns va fi premiat chiar daca va merge sau nu! kiss Va pup kiss

Răspuns Câştigător
| Osirius a răspuns:

Http://nokiafree.org/free-nokia-unlock-codes/

Incearca cu telefoane din seria 1600 si/sau 2100 pentru ca sunt au aceeasi generatie DCT1. Cand scrii codul sa ai cartele scosa din telefon.
E foarte probabil sa nu mearga, dar macar incerci. Telefonul tau e destul de nou aparut, anul trecut si de aceea nu gasesti modelul nicaieri si in niciun program.

2 răspunsuri:
| xr0x explică (pentru Osirius):

Multumesc mult! voi incerca ^.^

| Mitzu10 a răspuns:

Buna ai reusit sa decodezi telefonul Nokia 113 daca da zi-mi si mie cum te rog :*