| Daniel_Dan_1997 a întrebat:

Salut, va rog fara raspunsuri inutile. am o acnee foarte rea si ma tot intreb o sa treaca vreo data mam cam saturat acum 4 ani a inceput cu cateva cosuri, acum 2 ani a incepu mai tare si acum 7 luni parca a bubuit dintr-o data de atunci am inceput tratamentul cu doxicilina si dupa 7 luni cu doxicilina daca las un pic doxicilina si nu iau macar o capsula la 3 zile incepe acneea cu fiecare zi trecuta se face din ce in ce mai rau si nu pot sa las doxicilina nici nu va incipuiti cat de urata se face. Dupa atata timp de ce nu mi-a trecut? chiar incep sa cred ca nu o sa imi mai treaca nici o data si stiu ca nu am voie atata doxicilina dar nu o las pentru nimic in lume, nu mai vreau sa vad in oglinda ce am avut acum 7 luni cand a bubuit deci ma uitam in oglinda si plangeam, timp 2 saptamani nu am iesit din casa, nu dormeam noptile daca nu incepeam tratamentul cu dermatologu, eram in stare sa fac orice prostie nu stiu cat mai rezisistam, acum mi-am revenit de aceea nu pot lasa antib. ce parere aveti o sa imi treaca pana la urma? am 19 ani impliniti ieri, ma ganedam ca o sa treaca pana acum dar nimic... deci ce parere aveti o sa imi treaca acneea vreo data?

Răspuns Câştigător
| JohnRifle44 a răspuns:

Baiatul asta a facut un vidoe despre experienta lui cu acneea. A avut una severa: https://www.youtube.com/watch?v=zcV3-rRtwPw

| Daniel_Dan_1997 explică (pentru JohnRifle44):

Aha multumesc e ciar foarte intresant cu injectia facuta din... ciar o sa incerc.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Betty12345678 a răspuns:

Cel mai bine e sa nu te iei dupa ce gasesti online si sa mergi la medic pentru un tratament corespunzator.Cunosc o fata care avea foarte mari probleme dar a reusit sa scape.