| Gabrielaaaaa97 a întrebat:

Salut! Va rog frumos daaaa puteti sa imi spuneți ce pot luat cu mine când intru in penitenciar? Lucuri, haine, alimente produse

18 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Adica ai pe cineva la inchisoare, vrei sa mergi in vizita si vrei sa stii ce poti duce acolo?
Sau trebuie sa mergi pentru a ispasi o pedeapsa?
Daca nu mergi in vizita, atun ci cred ca nu-ti trebuie nimic, aia te dezbraca cu ce mergi acolo, o sa iti dea haine de la ei, alimente si alte lucruri nu stiu daca is permise, ar trebuie sa intrebi tu inainte dea merge, asa stii ce poti lua cu tine.

Banui ca depinde de inchisoare, de ce fapta ai comis etc.In orice situatie,c,ai vizita, ca mergi in alt scop, cel mai indicat este sa suni si sa intrebi direct pe aia, sau avocatu, ori mai stiu eu cine, dar cred ca e bun sa intrebi pe aia de la inchisoare, aia stiu ce reguli is acolo.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde ca ce intri. Locatar sau vizitator.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca vizitator la unul închis poți să îi duci un pachet cu ce îi trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca arestat nu iei nimic - primești în pachet trimis de familie.

| Violleta2022 a răspuns:

Indiferent pe ce pirioada intri in penitencir, nu ai voie cu nimic de acasa.
Esti dezbracata la piele si ti se dau lucuri din inchisoare, care sunt la fel ca toate femeile de acolo.

| Vântulalb a răspuns (pentru darrio2007):

" Lucuri, haine.alimente "
Presupun ca va fi locatar.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă intri ca persoană care este arestată, periuța de dinți, lucruri de igienă personală, chiloți de schimb și cam atât.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Soacra.

| Gabrielaaaaa97 explică (pentru floresdemayo):

Foarte inteligent răspuns, sa nu ti explodeze cei 2 neuroni pe care ii mai ai!

| Gabrielaaaaa97 explică (pentru relian):

Pentru a ispăși o pedeapsa

| Gabrielaaaaa97 explică (pentru Vântulalb):

Bravo!

| Gabrielaaaaa97 explică (pentru anonim_4396):

Stai liniștita DRĂGUȚA, dacă tu ai avut un șoc nu înseamnă ca toți trebuie sa avem?

| Gabrielaaaaa97 explică (pentru Violleta2022):

Nu pun întrebarea pentru mine, dar nu este cum spui tu, ai voie sa ti iei de acasă destul de multe lucruri

| 1234568807 a răspuns:

Pai daca te duci in vizita la cineva, ii poti aduce mancare, haine etc, doar ca gentile iti vor fi controlate de gardieni pentru a nu avea inauntru lor obiecte care sa ajute detinutul in anumite situatii, gen telefoane mobile, arme albe, etc

| 1234568807 a răspuns (pentru Gabrielaaaaa97):

Stai, tu nu te duci ca vizitator? ai mandat de arestare?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gabrielaaaaa97):

Sa stii ca nu te duci la statiune, sau la distractie, ci la puscarie.
Acolo nu ti se permite nimic, ca nu ti se fac favoruri, odata ce esti inchisa pentru ilegalitati si rautati pe care le-ai infaptuit.
Acum trebuie sa platesti pentru ele, nu sa fii premiata cu lucruri si confort de acasa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Gabrielaaaaa97):

Atunci, ia-ți fardurile, fiindcă la cât esti de răutăcioasă, o să ai nevoie de ele acolo!