| Walhalla a întrebat:

Salut.Vreau sa alimentez contul de okazii cu 2 euro,de atat am nevoie, in caz contrar imi suspenda contul...Chestia e ca nu pot alimenta cu 2 euro decat cu cardul. Daca vreau de ex.prin sms pot alimenta doar cu 10 euro, mai putin nu pot.Insa e cardul lui taicamio si mi-e frica ca ar putea lua mai mult...voi ce ziceti. Daca de ex.iau tot ceea ce este pe card?

Răspuns Câştigător
| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Optand pentru alimentarea prin card aveti posibilitatea de a introduce suma pe care doriti sa o asociati contului detinut. Aceasta valoare va coincide exact cu cea retrasa din cadrul contului dumneavoastra bancar. Pentru a efectua acest tip de plata, accesati sectiunea "Financiar"/ "Persoana fizica"/ "Carte de credit/debit" din contul detinut pe site.

De asemenea, platile se mai pot efectua, indiferent de suma, in numerar sau card bancar la Punctul de Livrare Okazii.ro din Baneasa Shopping City (in incinta magazinului Domo Bucuresti). Exista si posibilitatea de a completa un Ordin de Plata pentru sume incepand cu 1 euro catre contul nostru bancar, NETBRIDGE SERVICES S.R.L, Cod IBAN: RO15 BREL 0002 0001 6344 0101, Banca: Libra Bank Romania – Agentia Pantelimon.

Mai multe informatii sunt precizate in urmatoarea sectiune a site-ului: http://ajutor.okazii.ro/contul-meu/modalitati-de-alimentare.

O zi placuta,
Okazii.ro

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te omoară taticu

| Walhalla explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu eu sa iau, ci ei de la okazii? Eu ii spun lui taicamio ca vreau sa platesc 2 euro, si ii dau eu cash apoi, dar mi-e frica ca cei de la okazii sa nu ia mai mult, eu stiu...Stiu ca e riscant sa platesti pe net...