| vladv26 a întrebat:

Salut vreau sa imi fac un card cu care sa pot comanda online. Ce banca imi recomandati? Trebuie sa platesc ceva bani pe luna? Cati bani trebuie sa dau atunci cand il fac? Ce acte trebuie? Vreau cat de multe detalii. Multumesc

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti as recomanda ING sau BT sau orice doar nu BRD si BCR.

Da trebuie sa platesti pe luna comisionul de administrare a contului si a internet backing ului daca il vrei activ.

Nu dai nimic cand il faci.

Ai nevoie doar de cartea de identitate

| IonutzMariusz a răspuns:

Câți ani ai?
Dacă ai sub 24 ani du-te la ING nu plătești comision pentru nimic, doar dacă primești bani din cont de la x persoană se ia 1.5 lei comision, plus multe benefici adică banca deschisă 24h pe zi

| vladv26 explică (pentru suntserios):

Si comisionul de administrare ai i ternet backing cat costa (aproximativ)? Am vazut ca altii ziceau ca au dat 5/10/15 lei cand si l-au facut. Til da pe loc aau tewbuie sa astepti? Cat trebuie?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de la banca la banca. Eu la ing nu dau mai mult de 6-7 lei comisioane iar contul si cardul se fac pe loc.
La brd am asteptat 14 zile cardul si da m au pus sa depun si 10 lei la deschidere

| vladv26 explică (pentru suntserios):

Deci la ing til face pe loc si nu platesti nimic pe loc. Ce card trebuie sa imi fac pentru a putea comanda online? Multumesc