| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut,vreau sa stiu si eu ce sa beau ca sa nu adrom, adica vreau sa prind un moment super dar imi e frica sa nu adrom. funda

11 răspunsuri:
| Lykan a răspuns:

Incearca energizant dar nu prea mult si cafea

| emilyemy27 a răspuns:

Spala-te cu apa rece, rece pe față happy Sau cafea.coca cola happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cafea, vreo doua cani, cappuccino, probabil mai mult. Cola, vreo 3 cani, o ciocolata calda-nu stiu cata ciocolata n-am incercat.Un sfat - nu bea canile una dupa alta, lasa vreo ora sau doua intre ele sau bea numai cand te ia somnul, eu am avut probleme cu inima.

| M1XTaP3 a răspuns:

Incearca:Cola,Ness,Energizant de preferinta Red-Bull, Cafea tare.Cam atat stiu sper ca te-am ajutat si vezi sa nu le combini ca va iesi urat rolling on the floor))

| FkThRz a răspuns:

Pepsi. Nu incerca cafea... ca te adoarme mai mult... la fel si cu energizantul.

| Mona1428 a răspuns:

Redbull, te asigur ca nu dormi toata noaptea! chiar ca azi e ploaie de stele!

| adrianbestboy98 explică (pentru Mona1428):

La mine nu se vad stele pe cer se intampla altceva la ora 4:30 e premiera ep 3 din sezonul al serialului meu favorit si eu numai in america si vreau sa prind liveul ca la ei e 9:30 la noi 4:30

| Ursucubile a răspuns:

Baga cafea si fără energizante sunt de **** si încearcă sa stai intr-o poziție pe sejur si nu intins

| DimLight a răspuns (pentru FkThRz):

Esti primul om care il aud ca spune ca energizantul te adoarme laughing, oricum eu ii recomand sa ia amfetamine injectabile(nu metamfetamine) si cocaina sigur stai treaz toata noaptea iar daca vezi ca incepi sa inchizi ochii mai bagi o injectie sau mai prizezi un pic, dar nu mai mult de 36-48 de ore ca risti sa mori

| Me01 a răspuns:

Nu sta in pat si nu adormi, cafea si energizant.

| adrianbestboy98 explică (pentru M1XTaP3):

Red bull cu cola un prieten a baut si nu a dormit 3 noptilaughing)