| Eedytso a întrebat:

Salut, vreau si eu sa va intreb deci acum 3 saptamani cand mi-am curatat PC am desfacut coolerul de la procesor, ca de obicei pc il curat o data la 3 saptamani si ceva cam asa. big grin nu are praf. happy si vreau sa va intreb de ce mi se incalzeste? ca mi se pare ca inainte nu era asa? sau poate e doar de la caldurile astea si mi se pare doar. ca daca nu puneam coolerul de la procesor bine nu mi se aprindea pc thinking ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| DN7 a răspuns:

Pai in primul rand de ce il cureti daca nu are praf? i-o nu l-am curatat de mai bine de 6 luni, da-l naibi!, asta e un mit ca merge pc greu pentru ca nu-i curatat si prostii din astea

E normal sa se incalzeasca. Du-te si tu in bios si vezi daca ai o temperatura normala sau ridicata, pune un ventilator in unitate si fa-i racire.

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Prietene, de obicei se curăţă pasta termoconductoare veche de pe procesor şi radiator şi se unge din nou cu alta înainte de a se instala la loc sistemul de răcire.

| dannyel86 a răspuns:

E bine ca procesorul sa fie curatat de praf o data la 2 luni. Din cauza caldurii de vara se suprasolicita. Asta se intampla la orice computer. Cand se va raci vremea, vei vedea ca temperaturile nu ti se vor mai parea exagerate.

| Eedytso explică (pentru Arthur):

Stiu. dar eu vorbeam de tot pc-ul ca se intalzeste nu doar de CPU si deci nu cred ca are nimic el nu? adica e de la caldura presupun

| Eedytso explică (pentru dannyel86):

Ok. dar eu vorbeam de tot pc-ul nu doar de procesor deci nu are nimic el cred. doar caldura e de vina.

| DN7 a răspuns (pentru Eedytso):

E normal omule sa se incalzeasca toate componentele, placa de baza, placa video, audio, etc ca doar asa le-a facut mama natura

| Eedytso explică (pentru DN7):

Da ma stiu. da ziceam sa nu fie vina mea ca am facut eu ceva cand am curatat laughing si de aia.

| dannyel86 a răspuns (pentru Eedytso):

Absolut. Caldura e responsabila.