Da, poti, am si eu o tableta Allview Speed City.Atunci cand pui tableta la incarcat ea nu isi mai foloseste bateria, curentul vine direct din transformator(incarcator)iar acest curent este calculat pentru a sustine si incarcarea bateriei si folosirea curentului pentru dispozitivul propriu-zis.In concluzie pune tableta la incarcat fara nici o indoiala, transforator este calculat pentru cele 2 procese.Succes! Funda?
Deci pana la urma, pot sa umblu pe ea cand este la incarcat? Un prieten mi-a spus ca nu pot, pentru. ca va fi posibil sa nu ma mai tina bateria cat ar trebui. pana la final, pot sa umblu pe ea? Salut.
Da, poti sa o folosesti, cred ca acest prieten doar ti-a spus parerea, nu cred ca este asa de documentat.Deci imaginezati ca tableta este un dispozitiv alimentat cu apa printru-un furtunas, iar bateria are o rezerva de apa.Cand tu pui la acest dispozitiv un furtunas cu apa(alimentator, incarcator) acesta are o sursa mare de apa cat sa fie de ajuns pentru incarcarea bateriei cu apa si pentru folosirea dispozitivului.|Acesta este doar un exemplu prin care sper ca te-am facut sa intelegi.
Multumesc pentru explicatii, deci, pot s-o folosesc fara nicio grija! Te salut, Numai Bine!
Salut,yourcrys,scuze ca te deranjez iar, dar nu m-am gandit aseara, Prima intrebare:eu am incarcator la tableta scurt, tu cum ai incarcatorul? a 2-a intrebare: de ce nu sunt unele jocuri de pe Facebook pe Google Play? eu am Android. sper ca nu te-am deranjat cu intrebarile mele. Salut.
anonim_4396 întreabă: