Incearca sa te speli cu un sampon bun gen syos sau clear for men eu clear folosesc! incearca sa mai tai varfetele lui! creste mai bine!
Pai ai facut foarte rau ca l-ai spalat atat de des. Acum iti poti lua un sampon pentru par gras de la Head and shoulders cu care sa te speli odata la 3 zile, si in catva timp nu vei mai avea atat de mari probleme cu parul gras. o verisoara de-a mea l-a folosit si a avut efect. Vezi u ce faci, bye:*
Bizzare, poza de la av este foarte veche acum am parul mult mai mare si chiar nu vreau sa ma tund ori ce ar fi.Ma spal cu Wash&Go anti rupere. Precizez ca acum 2 ani foloseam FOARTE mult gel iar acum cateva luni aveam parul mai mare si ma faceam cu placa de 2-3 ori pe zi.
Bizzare, nu stiu daca imi ia mai mult timp sa imi aranjez parul decat lor si daca e sa intarzii la una nu cred ca as intarzia din acest motiv.
Se ingroasa fiindca ai obisnuit parul sa-l speli de 2 ori pe zi, si asa cum acum faci la 2 zile,.
Ca sa-ti revina parul la normal ar trebui sa-ti iei un sampon si balsam pentru par gros si uscat de la avon, si un spray care regenereaza parul, oprind caderea.
Funda?
Pai cine te-a pus sa te speli de 2 ori pe zi? normal ca parul se ingrasa mai repede! incearca sa te speli cat mai rar pe cap si schimba samponul.si inca ceva.nu te mai da cu toate porcariile in cap.
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: