| Voicu_Toma_2000 a întrebat:

Am un Samsung Galaxy J5 21016 si am vrut in joaca sa pun o parola Pattern, si... am uitat-o.Pot face ceva sa o recuperez sau sa il duc la un service? Va rog ajutati-ma as vrea sa nu imi resetez telefonul sau ceva ca am date importante in el! Dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| RaduMihaiRadu a răspuns:

Daca nu e furat, baga codul de cat mai multe ori pana iti da optiunea sa-ti folosesti cotul de g-mail (daca mai stii username-ul si parola)
Daca l-ai furat, du-l la politie, fa-i factory reset din combinatia de 3 butoane sau cauta pe Youtube un by-pass la parola

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vezi ca nu se deblocheaza orice ai face incearca cel mai bine sa il duci la un service. Acolo ti-l poate rezolva fara sa il reseteze si astfel nu vei pierde nimic din telefon

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Pune parola de multe ori chiar daca este gresita.La inceput o sa il blocheze 30 de sec apoi pune iar parile gresite pana iti apare butonul "Am uitat parola". Dupa asta apesi acolo, te loghezi cu contul de gmail si resetezi parola. Sa imi zici daca nu te descurci.

| Voicu_Toma_2000 explică (pentru RaduMihaiRadu):

Nu e furat, e al meu am acte e cumparat nou nout din magazin eu doar am bagat o parola la nimereala in joaca si am uitat o si l am resetat si mno nu mai stiam nici contul de google si a stat bou de mine 5 zile nedormite sa incerce conturi de google in continuuu stiam ce cuvinte contin dar nu stiam ordinea big grin laughing

| Voicu_Toma_2000 explică (pentru dnzzzzzzzzzzzzzzz):

Am resetat telefonul

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru Voicu_Toma_2000):

Acum merge?