| Lorand187 a întrebat:

Salutare. As dori o informatie, de fapt mai multe referitor la MCDONALDS. Peste vreo 2 zile trebuie sa ma duc sa semnez contractul de munca si as dori sa aflu si eu mai exact care ar fi programul de lucru in weekend... din cate am inteles am un weekend liber la 3-4 saptamani ( asta ar insemna sa lucrez in sambata-duminica 8 ore 3 saptamani ca sa am una libera? ). As mai dori sa aflu salariul exact cat iau in mana...eu am inteles ca ar fi 750 de ron plus vreo 22 de bonuri, plus mancare moca in weekend si daca lucrez noaptea si in timpul saptamanii ziua la juma de pret asa o fi? si daca e asa cand nu sunt in programul de lucru mai beneficiez de reducerea de 50% pentru produse? Si daca ar fi sa lucrez in weekend in codul muncii scrie ca trebuie sa fiu platit dublu fata de nu stiu ce, ma rog, ideea e ca daca lucrez in weekend voi primi bani in plus sau ei considera mancarea primita gratuit ( pana in 16 lei ) ca plata in plus pentru ca am lucrat in weekend? multumesc. PS voi lucra 8 ore pe zi si nu sunt minor

2 răspunsuri:
| lauuuuuuuuuuu a răspuns:

Pai si care e intrebarea? ai raspuns singur la toate. in plus, cine dracul sa stie cat o sa ai tu salariu si programul peste 2 ani? ai pus intrebarea sa te lauzi sau sa te bagi in seama?

| Lorand187 explică (pentru lauuuuuuuuuuu):

Ideea e ca eu asa am inteles cand am dat interviul...si nu sunt sigur. citeste mai bine...si ma laud cu ce? laughing ca o sa lucrez la MC? fii serios. oricum mersi pentru raspuns