In afara de filtru uita-te si la garnitura de la usa, ca si acolo are masina de spalat o gura, si fa-o sa scuipe afara ciorapii (ai mei ii scuipa direct, zice ca put)
Bafta
Inoada-i intre ei.Sau indeasa-i unul in altul.Se rasfira prin apa si cand ii aduni dupa ce s-au spalat nu-i imperechezi cum trebuie.
Exista in comert un soi de saculet, dintr-un material cu multe gaurele, cu fermoar. Eu pun acolo chestiile mici (ciorapi, lenjerie etc) si nu le mai mananca masina. E foarte bun saculetul. L-am cumparat de la un magazin japonez din Mall-ul Auchan.
Aveam mereu surprize de genul ăsta, am început să folosesc un săculeţ din plasă, în genul celor în care se vând cartofii şi de atunci maşina de spălat s-a lecuit de şosetofagie. Poţi să-l confecţionezi dintr-o bucată de perdea sau ceva asemănător.
Am patit si eu asa ceva, incearca sa desfaci filtru din partea de jos a masinii, acolo mi-a gasit un mester cativa ciorapi ce blocau evacuarea apei.
Se desperecheaza ciorapii ca si neuronii.
Anyway, capacelul la care se refereau doamnele de deasupra se refera la filtre. Curata-le!
Baga prima tura ciorapii piciorului drept, piciorului din mijloc si apoi ciorapii piciorului stangAsa vei sta linistita ca nu se vor mai desperecheaBafta!
Sa manance ciorapi nu stiu, poate gusta putin.Incearca sa ii speli stransi, si sigur nu ii mai gasesti desprerecheati - dar nu stiu daca se spala la fel de bine .
In dreapta jos a masinii este ceva "capacel" ca sa zic asa
deschidel s-ar putea ca ciorapeii sa fie acolo.
p.s.si eu am gasit acolo odata un ciorap.
oOoRobyoOo întreabă:
MartaMIUUU întreabă: